2821
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 18 پست
عزیزم من آقای رافئی پور قبول ندارم آره تا حدی قدرت و اختیار دارن چون بسیاری از طلسمات که آینده و سرن ...

نه نه نه طلسم روی ادمیکه اعتقاد قوی به خدا داره و چیزی رو بالاتر از قدرت خدا نمیبینه، به هییییچ عنوان اثر نمیذاره چه برسه به اینکه بخواد ایندش رو تغییر بده..

برا همین من با نظر شما کاملا مخالفم.

نه نه نه طلسم روی ادمیکه اعتقاد قوی به خدا داره و چیزی رو بالاتر از قدرت خدا نمیبینه، به هییییچ عنوا ...

نه عزیزم فرق نداره فامیل ما به شدت اعتقاد داره ولی روش اثر داشت

با احترام با توجه به تجربه ام مخالف نظر شمام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استادمرتضی‌خرسند خیلی ماهرن

بچه‌ برادرم را بعد از ۶۷ روز گم کردن به ما برگردوند 

هیچ ارگان عمومی و حتی خصوصی نتونست آریانا جونمون را پیدا کنه، یکبار زنگ زدیم به استاد و در کمال ناباوری و بهت و نامیدی گفت آریانا فلان جا هستش

اولش باورمون نشد چون یه شهر دیگه رو گفتن بخاطر دوری مسافت زیاد جدی نگرفتیم تا اینکه دوباره خودشون تماس گرفتن و فرمودند آریانا را میخوان بفروشند!!!

باور میکنید؟؟!!‌

همون لحظه داداشم و من و زنداداشم‌ رفتیم و صحیح و سالم آوردیم

به امام حسین ع قسم میخورم یک هزار تومان هم نگرفت چرا پشتش حرف می‌زنید آخه .

زنگ بزنید ببینید کی هستن تا متوجه بشید که این‌ها که یاوه گویی می‌کنند علف هرزن که طبیعتا همه جا هستند 

اینم شماره شون 

۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱

2824
2823
2791
2779
2792