2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست
خب عزیزم ما که اهل ایران نیسیم😔😂

قدبلندا از هلند اومدن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

قربون دهنت حرف دل خودمو زدی😅میخواسم همینو بنویسم گفتم شاید به کسایی که قدشون ۱۵۷باشه بربخوره

به نسبت قد اونها شما بلندی در صورتی که ۱۶۷ خوبه از نظرم  اونجور که اونها میگن نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه؟بهش بگو جهیزیم با خودشه ها😔😂😂

بش میگم حتما😁

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نهدخترخالم و دوستم قدبلند و لاغرنخیلی بلند دیده میشن ظرافت دخترونه ندارنهر لباسی هم بهشون نمیادتو مج ...

خب لاغرن دیگ ظرافت ب قد نیست ب استخون بندیه والا ما تا دیدیم خرج میکنن رشد کنن

و تا شنیدیم میگن فلان لباس ب قد بلندا میاد😂 و طرف قدش بلنده دیگ نیازی ب پاشنه نداره

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
😂شوخی میکنم یوقت به دل نگیری😔😂ولی خدایی شمارمو بهش بده😐😂+۹۰۹۴۴۵۶۷۸۹۵۶۳۴

میدونم عزیزم

چشم😁😂😂

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نه من به شخصه ماله لس آنجلسم🤣🤣

اوفففف😂♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب لاغرن دیگ ظرافت ب قد نیست ب استخون بندیه والا ما تا دیدیم خرج میکنن رشد کننو تا شنیدیم میگن فلان ...

بعضیا قد بلند به هیکلشون نمیاد

یا استخون بندیشون درشته یا زیادی لاغر و چاقن

بخاطر همین فقط قد ملاک نیست باید کل هیکلو

در نظر گرفت. بعد پاشنه بلندو فقط برای قد نمیپوشن که

به لباس مجلسی کفش پاشنه بلند بیشتر میخوره

بعضیا قد بلند به هیکلشون نمیادیا استخون بندیشون درشته یا زیادی لاغر و چاقنبخاطر همین فقط قد ملاک نیس ...

به هر حال نمیتونیم انکار کنیم قد بلند ویژگیه مثبتیه 

من خودم ادعا بلندی ندارم ۱۶۷ 

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
به هر حال نمیتونیم انکار کنیم قد بلند ویژگیه مثبتیه من خودم ادعا بلندی ندارم ۱۶۷

میگم که کلا بستگی به هیکل و اندام داره حتی سلیقه

بعضیا اگه خیلی قدبلند نبودن هیکلشون قشنگتر میشد

یا بعضیا خودشون از قدشون راضی نیستن

پس واسه اونا ویژگی مثبتی حساب نمیشه

یه چیزیه که به چندتا چیز بستگی داره

واسه همون نمیشه قطعی گفت

به هر حال هرکسی تو هر حالتی قشنگی خودشو داره

مهم اینه که از خودش راضی باشه