بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
پسری ک قدش باند نباشه جای خواهر ماساتقا اعتماد ب نفسی ککک قد بلندی میده هیچی نمیده فکن با ی دختر قد ...
منم بلندم ولی کوتاهم زیبایی ها خودشو داره چقدر بد حرف زدی
تو زندگیت انقدر پیشرفت کن که مسائل ارثیت برات افتخار نباشه
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
پسری ک قدش باند نباشه جای خواهر ماساتقا اعتماد ب نفسی ککک قد بلندی میده هیچی نمیده فکن با ی دختر قد ...
این موضوع کاملا سلیقه ایه
دخترخالم که قدبلنده راضی نیس و دوس نداره
یکی عم که کوتاهه حسرت میخوره چرا اونجوری نیست
پس چیز ثابت و مشخصی نیست که بخوایم قانون بزاریم
مهم اینه طرف از خودش راضی باشه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
منم بلندم ولی کوتاهم زیبایی ها خودشو داره چقدر بد حرف زدیتو زندگیت انقدر پیشرفت کن که مسائل ارثیت بر ...
شمام انقد پیشرفت کن ک سرت تو کار خودت باشه ن درس دادن ب بقیه😉
قبل این ک فاز فیلسوفی بردارین ی سر ب پیام اون خانم بزنین ببینین چی درباره قد بلندا گفت بعد اظهار نظر کنین
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
حالا لاغرم نیسم که دراز دیده بشم توپرم ولی از حرصشون اینجوری میگن دیگه
شک نکن
چون خودشون زیر 160 ان و قدشون کوتاهه
به احتمال 99 درصد از روی حرص و حسادت میگن
حالا اگه خودشون دو سه سانت اختلاف داشتن
میشد گفت نظر واقعیشونه و حسادت نیست
ولی الان دیگه ضایعس😂