2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه قدم۱۶۷ هستش اونا بهم میگن خیلی بلندی

نه بابا خیلی بلند نیستی

پس اونایی که بالای 170 ان چی بگن

چون خودشون کوتاهن تو واسشون خیلی درازی

وگرنه قدت خوبه اونجوری نیس که هی بگن دراز و فلان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پسری ک قدش باند نباشه جای خواهر ماساتقا اعتماد ب نفسی ککک قد بلندی میده هیچی نمیده فکن با ی دختر قد ...

منم بلندم ولی کوتاهم زیبایی ها خودشو داره چقدر بد حرف زدی

تو زندگیت انقدر پیشرفت کن که مسائل ارثیت برات افتخار نباشه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
ببخشید عزیزم ولی صددرصد قد ۱۶۷ بهتر از ۱۵۰ هست و خیلی معذرت میخوام کونشون سوخته🌹

حالا خودمم نه لاغرم که درازدیده بشم نه خیلی چاق

توپرم ولی از حرصشون اینجوری میگن دیگه

نه بابا خیلی بلند نیستیپس اونایی که بالای 170 ان چی بگنچون خودشون کوتاهن تو واسشون خیلی درازیوگرنه ق ...

حالا لاغرم نیسم که دراز دیده بشم توپرم ولی از حرصشون اینجوری میگن دیگه

پسری ک قدش باند نباشه جای خواهر ماساتقا اعتماد ب نفسی ککک قد بلندی میده هیچی نمیده فکن با ی دختر قد ...

این موضوع کاملا سلیقه ایه

دخترخالم که قدبلنده راضی نیس و دوس نداره

یکی عم که کوتاهه حسرت میخوره چرا اونجوری نیست

پس چیز ثابت و مشخصی نیست که بخوایم قانون بزاریم

مهم اینه طرف از خودش راضی باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم بلندم ولی کوتاهم زیبایی ها خودشو داره چقدر بد حرف زدیتو زندگیت انقدر پیشرفت کن که مسائل ارثیت بر ...

شمام انقد پیشرفت کن ک سرت تو کار خودت باشه ن درس دادن ب بقیه😉

قبل این ک فاز فیلسوفی بردارین ی سر ب پیام اون خانم بزنین ببینین چی درباره قد بلندا گفت بعد اظهار نظر کنین

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

حالا لاغرم نیسم که دراز دیده بشم توپرم ولی از حرصشون اینجوری میگن دیگه

شک نکن

چون خودشون زیر 160 ان و قدشون کوتاهه

به احتمال 99 درصد از روی حرص و حسادت میگن

حالا اگه خودشون دو سه سانت اختلاف داشتن

میشد گفت نظر واقعیشونه و حسادت نیست

ولی الان دیگه ضایعس😂