2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست

قدتت بلنده ب اون مزگی بلند پس منی ک ۱۷۸ م چی‌بگم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چع غلطا😐😂اصلا بغلی بودن به اندام نه به قدمیخواسی بگی بدبختا شما خودتون غیر اینکه کوتوله موندید اخه ...

دیگه نخواستم خیلی ناامیدشون کنم اونا به اندازه کافی سرقدشون حرص میخورن😅حالا جالبش همین جاست همینایی که ماهارو دراز میدونن توی عروسیا و مراسما پاشنه ده سانتی میپوشن که تازه بشن اندازه ما🤦‍♀️

من مادلینگ کار میکنم

قدم ۱۷۵

گرون ترین عمل دنیا عمل افزایش قده عزیزم

قدبلند فوق العاده جذابه

میشه الان که دیدی دعا کنی بزودی ازدواج کنم ازدواجی که خوشبختم کنه   خیلی نیاز دارم به دعات لطفا❤ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

من ۱۷۰ ولی حس میکنم اگه ۱۷۵ بودم خوشحالتر میشدم

منظورت چیه که ۱۶۷ درازه؟!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
کوتاه نیستی

آره میشه گفت متوسط

اکثر دوستام ازم کوتاهترن

بین 153 تا 158 میشن

دوس داشتم قدم تا 164 یا 165 میرفت

ولی بعدش با یه پسری اوکی شدم که خیلی قدبلند نیست

واسه اینکه به هم بیایم دیگه همنقد بهتره😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نهدخترخالم و دوستم قدبلند و لاغرنخیلی بلند دیده میشن ظرافت دخترونه ندارنهر لباسی هم بهشون نمیادتو مج ...

پسری ک قدش باند نباشه جای خواهر ماس

اتقا اعتماد ب نفسی ککک قد بلندی میده هیچی نمیده فکن با ی دختر قد بلند بگردی عین اینه با بنز میگردی ولی قد کوتاه انگار پرایده 

وو درضمن ماهایی ک قدمون بلنده نیازی ب پاشه بلند و قد مصنوعی نداریم خدا از هرچی زیادش بهمون داده از شعور بعضیا زده ب قد ما اضافه کرده

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙