2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربون دهنت حرف دل خودمو زدی😅میخواسم همینو بنویسم گفتم شاید به کسایی که قدشون ۱۵۷باشه بربخوره

نه من خودم قدم کوتاهتر از شماست

ولی اونطور که شما تعریف کردی مشخص بود حسادت کردن

بنظرت بلند دیده شدن نکته مثبتی نیست؟؟ کلا قد بلند یکی از ملاک های زیباییه

نه

دخترخالم و دوستم قدبلند و لاغرن

خیلی بلند دیده میشن ظرافت دخترونه ندارن

هر لباسی هم بهشون نمیاد

تو مجلسا اگه پاشنه بلند بپوشن که هیچی

در کنار پسرا هم جالب نمیشن

چون الان پسرا هم خیلی قدبلند نیستن

جفتشونم راضی نیستن و همینارو گفتن

یکیشون که میگه چی بخورم دیگه رشد نکنم😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من ۱۷۲ اینام اونا از بس حسودن دارن میترکن ولشون کن قدت عالیه

همش میشینن راجب این میگن که دخترباید کوچولوو بغلی باشه تا دوس پسرش بغلش کنه بخدا ماهم بغلییم فقط باید یکی که۱۹۰باشه بغلمون کنه😅

عشقم تو خودت قدت چنده؟

من 161

اکثر قدبلندای اطرافم از قدشون راضی نیستن

پیش بقیه پز میدنا ولی باهاشون حرف میزنی

دوس داشتن قد متوسط داشته باشن

نه کوتاه نه بلند

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بستگی به هیکل داره

بعضیا لاغر و کشیده ان بلندتر دیده میشن

بعضیا تپلن یا استایلشون جوریه که قدشون نشون نمیده

در کل فقط عددش مهم نیست، کل اندام در مجموع مهمه

که طرف خوشتیپ و خوش اندام باشه

نهدخترخالم و دوستم قدبلند و لاغرنخیلی بلند دیده میشن ظرافت دخترونه ندارنهر لباسی هم بهشون نمیادتو مج ...

نیکول کیدمن قد 180

تیلور سوییفت قد 180

جبجی حدید بلا حدید 

لیلا حاتمی 

پریناز ایزدیار همه بالای 170هستن 

و خیلی سلبریتایی دیگه  ک تا صبح میشه اسم برد 

بعد  شما دارید میگید قد بلندا ظرافت زنونه ندارن؟؟ عجیب ترین دیدگاهیی ک تا به امروز دیدم

همش میشینن راجب این میگن که دخترباید کوچولوو بغلی باشه تا دوس پسرش بغلش کنه بخدا ماهم بغلییم فقط بای ...

چع غلطا😐😂

اصلا بغلی بودن به اندام نه به قد

میخواسی بگی بدبختا شما خودتون غیر اینکه کوتوله موندید اخه کسیم ندارید بغلتون کنه

بزن لهشون کن از این فرصت قد بلندیت استفاده کن

بعدم پسر این دوره زمونه کی گفته قد بلند نیسن

ما هرکیا دیدیم ۱۸۰ و اینا بود🗿😂

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
نیکول کیدمن قد 180تیلور سوییفت قد 180جبجی حدید بلا حدید لیلا حاتمی پریناز ایزدیار همه بالای 170هستن ...

حرف من نبود عزیزم

اینارو یه قدبلند خودش بهم گفته😂

وگرنه از نظر خودم دختر قدبلند جذابه

باید هیکل کلی رو در نظر گرفت نه فقط قد

۱۶۱خب تقریبا کوتاه حساب میشه دیگه

خب مگه من گفتم خیلی قدبلندم🤔