2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه درباره من بگی عزیزم🥲

فک نکنم حس ششمی باشه ها

منم حس ششم نخواستم

اطلاعات  علمی منظورم بود

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

چرا من گاهی از موسیقی حالم بهم میخوره و حس بد میگیرم؟

اگه از این موسیقی های رپ امروزی حالت بهم میخوره کاملا حق داری مشکلی هم نداری

خیلی از موسیقی های دیگه هم همه ش چرت وپرت میگن و مضمون قشنگی ندارن

من حس شیشمی نیستم و اعتقادی ندارم همشونم دروغ میگن اگرم گفتم بپرس فکر کردم سوال خاصی در مورد خود ماو ...

افرین

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

من حس شیشمی نیستم و اعتقادی ندارم همشونم دروغ میگن اگرم گفتم بپرس فکر کردم سوال خاصی در مورد خود ماو ...

اره سواله اصلا درباره ماورا نیست ودرباره تاثیر موسیقی بر جسم وروح انسانه

لایک نکنید .توروخدا 
چرا من گاهی از موسیقی حالم بهم میخوره و حس بد میگیرم؟

ببین من حس شیشمی نیستم ولی این حالت زمانی به وجود میاد که شما تو اون موقعیت تنها نیستی و انرژی منفی موجودات اطرافت باعث میشه حس خوبی نگیری بیشتر نمیتونم بگم

اگه از این موسیقی های رپ امروزی حالت بهم میخوره کاملا حق داری مشکلی هم نداریخیلی از موسیقی های دیگه ...

نه عزیزم

کلا از موسیقی حس خوبی نمیگیرم

قبلا اینطوری نبودم

الان وقتی گوش میدم انگار قلبم سیاه میشه

اجباری هم نیس گوش بدم فقط کنجکاو شدم