2777
2789
عنوان

پیرزنه بهم رید

287 بازدید | 18 پست

تو رستوران بودیم با دخترم ۲۸سالمه دخترم۷ بعد بیبی فیسم ۲۲نهایت میخوره اول ب دخترم گف ابجیته گف نه مامانمم

بهم با لحن بد پرید چ خبررر بودهههه دختر باید. تا سی سالگی عشق کنه یعد بزاد یا ازدواج 

حالا بی راهم نمیگف تو دلم ولی نباید اینجور میگف😏

شوهر ی چی گف خیلی بدبود گف جوابش میدادی

اخی چیز بدی نگفته من بودم دستشو بوس میکردم 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میگفتی اون موقع که میخواستم حامله شم با شما آشنا نشده بودم که اجازه بگیرم 

دیگه شرمنده معذرت میخوام باب میل شما زندگی نکردم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اخی چیز بدی نگفته من بودم دستشو بوس میکردم

😑

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
جا خوردم دیگ رف اونورکلا هرکی میبینه باور نمیکنه بچمه

این جور وقتا باید جواب طرف و داد وقتی اون احترام سرش نمیشه دیگه نباید نگاه کرد پیرزنه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

من به چنین آدمی میگم فضول. "جمله‌ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه‌ی جمله‌ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله‌ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه‌ی سوال چرا بچه‌دار نمیشی ناراحت کننده‌ست! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنیم👍"

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️