اه چقد بدم میاد من سر همین رفت و امدما با خواهرشوهرم چپ افتاذیم بهم سلامم نمیدیم چه خبره مگه رفت و ا ...
ن مااینجوری نیستیم
ما مثلا بعده دوسه هفته میریم نهایییییت ۴روز میمونیم
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
همونم زیاده به نظرم ماهی یک باز باید بری خواهرشوهرم من ماهی یکباره میره اونم با دعوت با اینکه بچه اش ...
عزیزم خواهر شوهر فرق داره دخترشه تو نباید به هیچچچچ وجه روابطو قاطی کنی
من اتفاقا میرم اونجا خواهرشوهرم باشه حوصلم سر نمیره
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺