2777
2789
عنوان

هرشب هرشب

240 بازدید | 24 پست

خونه مادرشوهرمم خسته شدم حالم از این وضعیت بهم میخوره خونه مامان بابای خودم ی شهر دیگه اس ناهار اونجا بودم باز الان شوهرم میگه اماده شو بریم اونجا

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تنهایی برهوالله صمیمیت زیاد بی احترامی میاره

صبحانه میخوره میره اونجا میاد ناهار میخوره میره گوه خوردم با تک پسر ازدواج کردم

یاز تو رفت و امد داری 

من برم یاید دوسه روز بمونم 

البته خودمم بدم نمیاد اونجا همش بخور بخوابه ولی خو حوصلم سر میرخ

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من هر وقت غذا نزارم میگم بریم خونه مادرشوهرم چون اون همیشه غذا رو زود برامون آماده میکنه

والا خونه مادرشوهرمن خبری از غذا نیست مگه زنگ بزنه دعوت کنه هفته ای یک دفعه بیشتر میری؟

بیزارم از ی لقمه نونشون چای هم میخوان بیارن میگن میخوری بیاریم؟

خب بخاطر این هست که همیشه میری. دیگه  مهمون نیستی.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
یاز تو رفت و امد داری من برم یاید دوسه روز بمونم البته خودمم بدم نمیاد اونجا همش بخور بخوابه ولی خو ...

اه چقد بدم میاد من سر همین رفت و امدما با خواهرشوهرم چپ افتاذیم بهم سلامم نمیدیم چه خبره مگه رفت و امدهم حدی داره از من میشنوی زیاد نرو

والا خونه مادرشوهرمن خبری از غذا نیست مگه زنگ بزنه دعوت کنه هفته ای یک دفعه بیشتر میری؟

بستگی داره کی حوصله غذا گذاشتن نداشته باشم شاید هفته ای سه وعده شاید یک بار

سلامتی و خوشبختی دخترم
خب بخاطر این هست که همیشه میری. دیگه مهمون نیستی.

از روز اول ازدواج همینجورین کلا اخلاق طایفه اشونه

صبحانه میخوره میره اونجا میاد ناهار میخوره میره گوه خوردم با تک پسر ازدواج کردم

شوهرم تک پسر نیس حالمم دقیقا مث شماس بعلاوه که من خودم میرم براشون غذا درست میکنم 

الان مدتیه باهاشون قهرم شوهرم خونه رو برام جهنم کرده