2777
2789
عنوان

عروسی ک دلش نمیخواد برقصه🥺

259 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوبین، من چند وقت مونده ب عروسیم ولی هیچ تمرین رقصی نکردم، اصلاََ دلم ب رقص نمیره همش غمگینم، با وجود اینکه نامزدمو َدوست دارم و برا این عروسی قبلنا لحظه شماری میکردم الان خیلی خنثی و بی هیجان هستم

بیشترش بخاطر اینه ک همسرم دیسک کمر گرفته، انگار دنیا ب آخر رسیده برام دلم ب کاری نمیره 🥺

چیکار کنم حالم خوب بشه؟ راسی کسیو میشناسین دیسک خوب شده باشه، همسرم نمیتونه رو زمین اذیت میشه بشینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر من یه سال خونه نشین شد برای کمر درد الان خوبه منتها همیشه باید مراقب باشه تشک طبی و نحوه بلند شدن و نشستن و خوابیدن و ورزشای مخصوص اینا رو باید رعایت کنه وگرنه عود میکنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
29 سالشون هست، آخه عده زیادی میگن با عمل خوب نمیشن عمل نکنن، مشکل همسرم اینه نمیتونه رو زمین بشینه د ...

چندین نفر رو دیدم که عمل کردن همه حرفشون اینه که اگر احتیاط بعد عمل باشه خوب میشن البته بستگی به دکتر هم داره

در کل سن پایین تر راحت تره اگر اذیت میشن نذارین دیر تر بشه

اگه خیلی ناجور باشه که عمل میکنن. اگه نه با یه سری ورزش و رعایت کردن خوب میشه.گاهی یه دوره کمردرد می ...

نمیدونم چرا بابت این موضوع روانم بهم ریخته، قربون حرفاتون، دلم آروم شد عزیزم 

میدونی نامزدم وقتی6رو زمین میشینه درد داره وگرنه که نه ولی وقتی مهمونی میریم همه برادرشوهرام راحت میشینن سر سفره این درد میکشه دلم خون میشه، شما کسیو میشناسین با خوب شده باشه

چندین نفر رو دیدم که عمل کردن همه حرفشون اینه که اگر احتیاط بعد عمل باشه خوب میشن البته بستگی به دکت ...

چقد خوب خداروشکر، حرفاتون آرومم کرد عزیزم 

همسرم وقتی رو زمین میشینه دردش میگیره یا رانندگی طولانی میکنه، بنظرتون عمل کنه ک بدتر نشه یا نه مدارا

برادر من یه سال خونه نشین شد برای کمر درد الان خوبه منتها همیشه باید مراقب باشه تشک طبی و نحوه بلند ...

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشن

همسرم شغلش جوریه یه هفته صبح تا شب سرکار هست اصلا استراحت نمیکنه اون هفته

نمیدونم چرا بابت این موضوع روانم بهم ریخته، قربون حرفاتون، دلم آروم شد عزیزم میدونی نامزدم وقتی6رو ز ...

عیبی نداره، منم ظاهراً مشکل خاصی ندارم، ولی اگه بشینم زمین بعد از بلند شدن تا مدتی میلنگم! تو چهل سال هستم.

خیلی ها با زمین نشستن مشکل دارن.

مامانم دیسک کمر داره، ولی نیاز به عمل نداره. شاید هر دو سه سال یه بار چند روز درد میگیره، بعد خوب میشه.

اگه تهران هستید پیشنهاد میکنم برید پیش دکتر مسعود فاخری.

چقد خوب خداروشکر، حرفاتون آرومم کرد عزیزم همسرم وقتی رو زمین میشینه دردش میگیره یا رانندگی طولانی می ...

اخه من خودم همچین عملی رو انجام دادم سنگین تر هم بود از بالا تا پایین پیچ و مهره هست کمرم ولی الان بعد ۳ ماه واقعا خوب شدم کلا همون احتیاط و مدارا هست باید همیشه ادم حواسش به اون ناحیه عمل باشه