نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 عنوان وام ازدواج کندو 489 بازدید | 12 پست کسی از طریق کندو تونسته ثبت نام کنه چجوریه من نوبت ۵۰ ام 1403/05/28 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 1217 دو تومن میگیره اخرم معلوم نیست ثبتنامت کنن خودت انجام بده
نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 دو تومن میگیره اخرم معلوم نیست ثبتنامت کنن خودت انجام بده مال من ۶۰۰ گرفته۲۰ نفر انگار ثبت نام گردن تودو هفته نمیدونم خودمم تلاش میکنمولی بانکی ک میخوامنمیاد برام
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 1217 مال من ۶۰۰ گرفته۲۰ نفر انگار ثبت نام گردن تودو هفته نمیدونم خودمم تلاش میکنمولی بانکی ک میخوامنمی ... من تجارت دوماهه ثبتنام کردم هنوز تعیین شعبه نشدم میگن ملت یک هفته ای میشه ولی برا ضامن سختگیرهببین سایت کندو ی قسمت هست چه بانک هایی باز هستن استانت رو انتخاب کن ببین چند روزه باز بودن
نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 من تجارت دوماهه ثبتنام کردم هنوز تعیین شعبه نشدم میگن ملت یک هفته ای میشه ولی برا ضامن سختگیرهببین س ... من خودمم وام گرفتم تجارت بودمبانک صادرات تهران ک میزنه تقریبا هر روز بازع چک میکنم ولی خیلی هم میزنم بانکای خصوصی به پستم میخورن حتی ملت و رفاه کارگران هم باز شده نمیدونم بخدا
نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 من تجارت دوماهه ثبتنام کردم هنوز تعیین شعبه نشدم میگن ملت یک هفته ای میشه ولی برا ضامن سختگیرهببین س ... برای شوهرم موندهآشناش تو اون بانکه اصلابه ما باز نمیشه
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 1217 من خودمم وام گرفتم تجارت بودمبانک صادرات تهران ک میزنه تقریبا هر روز بازع چک میکنم ولی خیلی هم میزنم ... واقعا؟؟؟ تجارت چند مدت تعیین شعبه شدی؟؟ خب تو چ بانکی مد نظرته؟
نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 واقعا؟؟؟ تجارت چند مدت تعیین شعبه شدی؟؟ خب تو چ بانکی مد نظرته؟ من همون روز تعیین شعبه شدم ۱ ساعت بعد پیامک تعیین شعبه اومدنفر شیشم هفتم بودمولی ضامنام طول کشیدن ۵۰روز فقط معطل ضامن بودمگفتم صادرات میخوام
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 1217 من همون روز تعیین شعبه شدم ۱ ساعت بعد پیامک تعیین شعبه اومدنفر شیشم هفتم بودمولی ضامنام طول کشیدن ۵ ... صادرات شنیدم جز بانکایی هست ک دیر تعیین شعبه میشهولی در کل از صبح تا ظهر روزی ده بار بزنی اوکی میشه خودمم همین مدلی رفتم جلو بعد چند روز تونستم ثبت کنمانشالله زودتر بتونی ثبت کنی
نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 صادرات شنیدم جز بانکایی هست ک دیر تعیین شعبه میشهولی در کل از صبح تا ظهر روزی ده بار بزنی اوکی میشه ... ولی آشناش قویه.اگه ثبت نام شه حلهمشکل اینه ۳ ماه میزنم هر بانکی ب پست من خورد جز صادرات
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 1217 ولی آشناش قویه.اگه ثبت نام شه حلهمشکل اینه ۳ ماه میزنم هر بانکی ب پست من خورد جز صادرات ببین نمیدونم اعتقاد داری یا ن ولی من هر دوبار ک تونستم ثبتنام کنم دوهزارتا صلوات نذر شهید هادی کردم فرداش اوکی شدی نذری کن انجام بده
نلسون_ماندلا_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3288 ببین نمیدونم اعتقاد داری یا ن ولی من هر دوبار ک تونستم ثبتنام کنم دوهزارتا صلوات نذر شهید هادی کردم ... من نذر برای بچه یتیم کردمگفتم لباس میخرم براش ولی خب نشده
مامانیجونمحمد عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 640 من نذر برای بچه یتیم کردمگفتم لباس میخرم براش ولی خب نشده نذر نکن بخر بده بهشون گره باز میشه. صدقه دادن بهتر از نذره به نظرم برا حل مشکلات سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده