2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من ۶۰۰ گرفته۲۰ نفر انگار ثبت نام گردن تو‌دو هفته نمیدونم خودمم تلاش میکنمولی بانکی ک میخوام‌نمی ...

من تجارت دوماهه ثبتنام کردم هنوز تعیین شعبه نشدم میگن ملت یک هفته ای میشه ولی برا ضامن سختگیره

ببین سایت کندو ی قسمت هست چه بانک هایی باز هستن استانت رو انتخاب کن ببین چند روزه باز بودن

من تجارت دوماهه ثبتنام کردم هنوز تعیین شعبه نشدم میگن ملت یک هفته ای میشه ولی برا ضامن سختگیرهببین س ...

من خودمم وام گرفتم تجارت بودم

بانک صادرات تهران ک میزنه تقریبا هر روز بازع 

چک میکنم ولی خیلی هم میزنم بانکای خصوصی به پستم میخورن  حتی ملت و رفاه کارگران هم باز شده 

نمیدونم بخدا

واقعا؟؟؟ تجارت چند مدت تعیین شعبه شدی؟؟ خب تو چ بانکی مد نظرته؟

من همون روز تعیین شعبه شدم  ۱ ساعت بعد پیامک تعیین شعبه اومد

نفر شیشم هفتم بودم

ولی ضامنام طول کشیدن ۵۰روز فقط معطل ضامن بودم

گفتم  صادرات میخوام

من همون روز تعیین شعبه شدم ۱ ساعت بعد پیامک تعیین شعبه اومدنفر شیشم هفتم بودمولی ضامنام طول کشیدن ۵ ...

صادرات شنیدم جز بانکایی هست ک دیر تعیین شعبه میشه

ولی در کل از صبح تا ظهر روزی ده بار بزنی اوکی میشه خودمم همین مدلی رفتم جلو بعد چند روز تونستم ثبت کنم

انشالله زودتر بتونی ثبت کنی

صادرات شنیدم جز بانکایی هست ک دیر تعیین شعبه میشهولی در کل از صبح تا ظهر روزی ده بار بزنی اوکی میشه ...

ولی آشناش قویه.

اگه ثبت نام شه حله

مشکل اینه ۳ ماه میزنم هر بانکی ب پست من خورد جز صادرات

ولی آشناش قویه.اگه ثبت نام شه حلهمشکل اینه ۳ ماه میزنم هر بانکی ب پست من خورد جز صادرات

ببین نمیدونم اعتقاد داری یا ن ولی من هر دوبار ک تونستم ثبتنام کنم دوهزارتا صلوات نذر شهید هادی کردم فرداش اوکی شد

ی نذری کن انجام بده

من نذر برای بچه یتیم کردمگفتم لباس میخرم براش ولی خب نشده

نذر نکن بخر بده بهشون گره باز میشه. صدقه دادن بهتر از نذره به نظرم برا حل مشکلات

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده