2777
2789

عموم و دو تا عمه هام بعد از فوت پدرم بخشی از ارثمونو برداشتن و چون پولدار شهر هستن واسطه فرستادیم ک شما ک احتیاج ندارین پسش بدین گفتن احتیاج نداریم ولی میدیم خیرات.در حالیکه ما واقعا احتیاج داشتیم

😭و مامانم مستاجر شد و حقوقی ک از بابام بهش میرسید کفاف نمیداد و ما مجبور شدیم برا روحیمون از شهرمون ی مدت بریم و ...کلی دربدری کشیدیم.

حالا همون عمه سلیطم مریضه و اونیکی عمه و عموم هنوز خودشونو محق میدونن جوری که بریم بهمون بی محلی میکنن

الان زنگ زدن ک بیاین دیدنش حالش خوب نیست مامانم ک میگه نمیرم 

منم میدونم اگ نریم باز پشتمون صفحه میزارن 

از طرفی میگم اگ الان نریم و بمیره فردا تو مراسمش ممکنه راهمون ندن و عیبه...ولی مامانم میگه مراسمشم نمیریم.

چیکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت را به زور دیدن عمه نبر،حالا خودت نمی تونی بری؟البته اگر باعث دردسر نشه

نه من عصبانی میشم از عصبانیتم سواستفاده میکنن کاری میکنن حرفی بزنم و بعد میگن بی ادبه

نه عزیزم نشد

بنده جای شما بودم نه ملاقات می رفتم و نه مراسمات رو، درک نمی کنم چه اصراری دارید با افراد ظالم و حق کش برخورد خوبی داشته باشید...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

برادر نداری عزیزم ؟ باید بابات قبل فوتش همه چیو میزد به اسم مامانت ‌

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بی خیال برید چیکار 

اصلا این ادما ب چ دردتون میخورن 

حرف مردم چ دردی ازتون دوا میکنه!!!! 

مگ بدبختی کشیدین کسی گفت حالتون چطوره ک حرفشون مهم باشه 

نرید برای خودتون ارزش قائل بشید