2777
2789
عنوان

اونایی که میگید 13 صفر خرافاته

325 بازدید | 30 پست

اصن به فرض که خرافات باشه 

چرا به بقیه بی احترامی میکنید،  مسخره میکنید 

عیسی به دین خود ، موسی به دین خود 

چیکار به بقیه دارید اصن 

یکی دلشو خوش کرده به همچین چیزی، یکی دلخوشیش اینه ، قرار نیس کی دیگه ای رو مسخره کنید ، چون عقایدش خلاف شماس

به عقاید همدیگه احترام بزارید ❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به عقاید احترام نمی‌ذارم و این عقیدمه

هیچ چیزی اونقدر مقدس نیست که نشه زیر سؤالش برد

عقاید مهم نیستن آدما مهمن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

باعقاید کاری ندارم ولی یه نوع قانون جذبهقانون کائنات و نباید دست کم گرفت

منم همینو میگم 

تو پست قبل یکی اومده میگه عقل نداری 

یکی میگه خرافاته 

یکی میگه ایران کی درست میشه 

خیلییی زشته بخدا 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خب خرافاته دیگه

چیزی که نه دین گردن میگیره نه علم نه فرهنگ و فقط توی این سایت طرفدار داره .

به نظرت خوبه به خرافات دامن بزنیم؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب خرافاته دیگهچیزی که نه دین گردن میگیره نه علم نه فرهنگ و فقط توی این سایت طرفدار داره .به نظرت خو ...

باشه  اصن نظر شما درست 

ولی هرکس برای خودش یه دلیلی داره 

بهتره حتی اگه نظری هم داریم با احترام بگیم 

الان من میگم آبگوشت غدای بدمزه ایه، چون من از آبگوشت بدم میاد که دلیلی نمیشه غدای بدی باشه ، و بیام به نعمت خدا کفر بگم

خیلیا دوسش دارن و میخورن 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خب خرافاته دیگهچیزی که نه دین گردن میگیره نه علم نه فرهنگ و فقط توی این سایت طرفدار داره .به نظرت خو ...

بعضی آدما انقد ضعیفن که با زیر سوال بردن عقاید شون احساس میکنن بهشون حمله کردی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

منم همینو میگم تو پست قبل یکی اومده میگه عقل نداری یکی میگه خرافاته یکی میگه ایران کی درست میشه خیلی ...

ولشون کن اینا همونایی ان که امتحان کردن و چون نتیجه ندیدن انرژی منفی شونو منتقل میکنن به همه

چطور روانشناسا میگن خواسته هاتو بنویس که من در فلان روز به همچین چیزی میرسم؟ اینم دقیقا میتونه همون باشه

پس با انرژی مثبت کارتو انجام بده وبه نتیجش اصلا فک نکن یا میشه یا نمیشع

همانا پس از هرسختی آسانی است💚

ببین عزیزم

نینی سایت که یه زمانی یه سایت بود برای سوالات خانمهایی که تو دنیای واقعی کسی رو نداشتن الان تبدیل شده به کانون پرورش شایعات و یه سری حرفای بی سر و ته

من راجع به این موضوع 13 صفر هیچ اشاره ای نمیکنم چون راجع بهش اطلاعاتی ندارم

ولی کلیت موضوع رو میگم. حس ششم - تشخیص جنسیت از طریق مسخره ترین روشها - خیانت های توهمی و ...

باشه اصن نظر شما درست ولی هرکس برای خودش یه دلیلی داره بهتره حتی اگه نظری هم داریم با احترام بگیم ا ...

خب شما هم حق دارید بگید ابگوشت بدمزه هست

چون این چیزا سلیقه است

ولی خرافات سلیقه نیست

البته من ابدا موافق توهین نیستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
باشه اصن نظر شما درست ولی هرکس برای خودش یه دلیلی داره بهتره حتی اگه نظری هم داریم با احترام بگیم ا ...

ببین بحث کمی فراتر از علاقه به غذا و ... هست

انشالله که این موضوع صحت داره و دامن زدن به خرافات نیست

بعضی آدما انقد ضعیفن که با زیر سوال بردن عقاید شون احساس میکنن بهشون حمله کردی

دقیقا اصلا کی گفته هر عقیده ای قابل احترامه .خوب یزیدم عقیده داشت امام حسین رو باید کشت آیا قابل احترامه خرافات خوب نیست حضرت علی هم تو نهج البلاغه نهی کرده مردم رو از خرافات درضمن قانون جذب هم کاملا از نظر دینی رد شده است و جزئ عرفانهای نو ظهور که شدیدا آسیب زاست برای یه عده شده منبع درآمد