2777
2789
عنوان

کسی بوده که

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 60 پست
راستش اینه که... تغذیه ام وحشتناکه. عاشق کالباس و پاستا و بستنی و تنقلاتم. 

وای نه عزیزم . خیلی به تغذیه ات اهمیت بده  ی برنامه غدایی خوب داشته باش سبزیجات بخارپز و..... من که سالهاست طرف کالباس نرفتم حالا بستنی و اینا ی چیزی

من موقع اقدام به بارداری دکتر گفت پلی کیستیک داری ولی تو هشت ماه حامله شدم البته قبلشم پریودیم هر دوماه یا سه ماه بود به من دکتر ویتاگنوس داد البته من از دکتر تغذیه نتیجه دیدم

مهمترین چیز واسه این مشکل کم کردن وزن و ورزشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نه عزیزم . خیلی به تغذیه ات اهمیت بده  ی برنامه غدایی خوب داشته باش سبزیجات بخارپز و..... م ...

من خیلی شکموام.   تا الان حریف خودم نشدم اضافه وزن ندارم ولی چیزهای مضر خیلی دوست دارم. 

من موقع اقدام به بارداری دکتر گفت پلی کیستیک داری ولی تو هشت ماه حامله شدم البته قبلشم پریودیم هر دو ...

من که لاغرم. پیاده روی هم میکنم ولی در کل تحرکم کمه. کارم نشسته ست.  دو سه ماه یه بار پریود میشدی چه عوارضی داشت جوش نمیزدی؟

من خیلی شکموام.    تا الان حریف خودم نشدم اضافه وزن ندارم ولی چیزهای مضر خیلی دوست دارم.& ...

😁. مثلا کاکائو تلخ خوبه یا اجیل جات اینا رو به عنوان تنقلات استفاده کن شیرین های مصنوعی نخور

من که لاغرم. پیاده روی هم میکنم ولی در کل تحرکم کمه. کارم نشسته ست.  دو سه ماه یه بار پریود میش ...

راستش از همون دختر خونه ای که پریود شدم اینجوری بودم اصلانم مهم نبود واسم الانم هنوز همینم ولی به علائمش دقت نکردم واسم طبیعی شده همیشه موعد پریود ماه بعدم.تازه تخمک گذاری میشه

وای اره اراده. ولی چیزهای خوشمزه غیر مضر هم زیاده امتحان کن ولی عزیزم مشکل کیست هم داری خیلی هواست به تغذیه ات باشه. منم ازمایش دادم ی دوره کیست ریز داشتم سعی کردم مراعات کنم دکتر قرص دیان هم داده بود برام

من آزمایش دادم پرولاکتینم بالا بود که خوردم داستنیکس خوردم خوب شد وسونوام گفت تنبلی تخمدان داری که دوماهه متفورمین میخورم ماه پیش خیلی خوب پریود شدم ولی این سری فقط لک مشکی رنگ اونم 18روز

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید
راستش از همون دختر خونه ای که پریود شدم اینجوری بودم اصلانم مهم نبود واسم الانم هنوز همینم ولی به عل ...

چه جالب که برات مهم نیست. من صورتم آینه بود بعد تنبلی پرجوش شد افتضاحی شده بود دکتر دیان داد بهم خوب شدم الان همش نگرانم پریوده قطع شه جوشها برگردن

من آزمایش دادم پرولاکتینم بالا بود که خوردم داستنیکس خوردم خوب شد وسونوام گفت تنبلی تخمدان داری که د ...

من پرولاکتینم خوب بود. فقط هم دیان داد بهم. اگه متفورمین هم اثر نداره پس با چه دارویی ما خوب میشیم؟ 

سلام من ازوقتی که اولین پری که شدم تاالان که 21سالمه اصلا پری نمیشم 😧فقط باامپول چون هم تنبلی دارم هم پلی کیست 2ساله ازدواج کردم و تاالان اقدامم خوب نشدم نمیدونم چ کوفتیه این😢😢😢😢

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢