2789
عنوان

کات کردم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 74 پست
اگه فک میکنی ک خرِخب سواری بگیر ازش

من دارم ازدواج میکنم کسی ک اومده خواستگاریم 

هم سرکار میره هم خدمتشو رفته حقوق ثابت هم دارع

این نه خدمت رفته نه کار درست حسابی داره 

من تا کی باید بشینم پای این؟؟ 

من ۱۹ سالمه خواستگارم ۲۵

اینی هم ک دارم باهاش کات میکنم ۲۰ سالشه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مال تو حداقل تو براش مهم بودی برگشته مال من که عین خیالشم نیس

برمیگرده عزیزم مطمعن باش چن سالتونه شما و اون؟ 

بعد چند ماه برگشتا هی ت اینستا کلیپ فرستاد هی پیام میداد منم محل سگ نزاشتم هنوزم فالوم داره بیوگرافی ای غمگین می‌زاره ولی دیگ برام اهمیت ندارد در حالی مص سگ دلم براش تنگ شده برای اون پیچوندنایی ک براش میکردم

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

تاپیکتو خوندم یه چیز عجیب غریبه انگار به ماورایی ربط داره

آره

باید هر زنی انجامش بده بعده کات 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ما یه ماهه باهم بودیم بعد دو هفته پیش رفتیم قرار از قرار اومدیم این رفتارش عوض شد دو روز بعدم جواب پ ...

یه ماه ینی کلا باهم آشنا شدین؟ 

خوب کردی بهترین کارو کردی اصلاااا طرفش نریا آدمی ک بخادت خودش میاد اصلا خودتو کوچیک نکنی بری پیام بدی لقش

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

خوندم تاپیک های قبلت 

خوب خوبه تایم زیادی از شروع رابطتون نگذشته و این خیلی تو فراموش کردن بهت کمک میکنه

می‌دونست سرما خوردی؟

شاید ناراحت شده تو مریضی رفتی دیدنش و کنسل نکردی و مریض  شده بعضیا حساسن

اصلا جرأتشو ندارم

اگه انجام ندی تا ابد یه قسمتی از انرژیت برای اون شخص میره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ما یه ماهه باهم بودیم بعد دو هفته پیش رفتیم قرار از قرار اومدیم این رفتارش عوض شد دو روز بعدم جواب پ ...

از ظاهر و رفتار و قیافت خوشش اومده بود؟

1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏
فعلا جدا نشدیم ولی قصدشو دارم الان فقط. یه هم خونه ایم

https://t.me/goddesses_world

اگه تل داری کپی کن بزن رو لینک

از ظاهر و رفتار و قیافت خوشش اومده بود؟

آره حتی بغلم کرد دستمو گرف 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁