2789
عنوان

کات کردم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 74 پست
چیکار کنم زودتر فراموشش کنم؟

همچنین ک گفتم بعد پنج سال کات کردم ببین صد بار برگشت سر بحثو باز کنه ولی ی جوری از چشم استفاده ک عاشقشم میمیرم براش ولی دیگ بودن با اون حالمو خوب نمیکنه چون لیاقت خودشو بهم نشون داد هزار ار برگشتا ی جوری سرد رفتار کردم دیگ نیس دورو برم فقط افسوس میخوره حقشه

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

منم کات کردم و اولش سخت بود الان به یه ورم

اوایل چیکار کردی؟چطوری کنار اومدی؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همچنین ک گفتم بعد پنج سال کات کردم ببین صد بار برگشت سر بحثو باز کنه ولی ی جوری از چشم استفاده ک عاش ...

مال تو حداقل تو براش مهم بودی برگشته مال من که عین خیالشم نیس

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
منم رابطم خوب بود دوهفته اخیر همه چی از این رو به اون رو شد به یه ادم دیگ تبدیل شد فهمیدم همه حرفاش ...

ینی چطوری شد رفتاراشو مجازی بودین یا حصوری؟

من کل زندگیمو ب پاش ریخته بودم نمیدونم چی کم گذاشته بودم برگشت ولی دیگ آدمی ک رفته دوراشو زده دیده بهتر از ت نیس ب درد نمیخوره

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

چیکار کنم زودتر فراموشش کنم؟

به خودت تلقین کن ازش متنفری

آهنگ منم بد بودن و بلدم 

رو گوش بده موثره

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
خیلی دلم میخاستش واقعا داشتم دیوونه میشدم بعد یاد یه حرفاش افتادم دیدم واقعا خوب کردم که کات کردم

منم این دو هفته اخیر خیلی غرورم شکست خیلی پیشش داشتم بی ارزش میشدم که دیگ تموم کردم

چرا امروز همه دارن کات میکنن😂😂😂 

منم از ساعت ۱ دارم باهاش چت میکنم میگم بیخیالم شو انگار دارم با خر حرف میزنم 

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
چرا تموم شد

ما را همون دور بود با کلی سختی همو می‌دیدیم ی دروغایی من می‌گفتم ب خاطر این ک فقط ببینمش همه کار برای هم میکردیم ولی مشکل اینجا بود ک از دو فرهنگ متنفارت بودیم اونا بختیاری بودن و رسمشون این بود ک باید فامیل با فامیل ازدواج کنه غریبه نمیوردن و اینکه من این سر دنیا اون اون سر دنیا اومد منطقی باهام حرف زد ک نمیتونم جلو بابام وایستم بگم من دوست دختر دارم میخام با این ازدواج کنم خانواده ی ما فرق داره حرفاشو یکم درست بود ولی می‌تونست همه چیو درست کنه بهش گفتم نرو من تا آخرش هستم درستش میکنیم دیگ خودشم خسته شده بود از این همه دوری گف تمومش کنیم تموم کردیم ولی برگشت چندددددین بار هر بار گول میخوردم برگردم ولی آدمی ک دوراشو بزنه بیاد ب درد نمیخوره باید از اول میموند پام تا باهم درستش کنیم

ینی چطوری شد رفتاراشو مجازی بودین یا حصوری؟من کل زندگیمو ب پاش ریخته بودم نمیدونم چی کم گذاشته بودم ...

ما یه ماهه باهم بودیم بعد دو هفته پیش رفتیم قرار از قرار اومدیم این رفتارش عوض شد دو روز بعدم جواب پیامامو نداد دوستش گف مریضه بعد خودشم اومد گف مریض شدم و فلان بعد دوباره غیبش زد باز دوباره اومد منم مسافرت بودم گف یه مشکلاتی برام پیش اومده از مسافرت برگرد یواش یواش توضیح میدم بعد دوباره چند روز جواب نداد تا اینکه از دیروز داره استوری های مسافرتم رو نگا میکنه ولی جواب نمیده منم اصلا نه پیام دادم نه چیز دیگ بلاکش کردم