2777
2789

مادر بزرگم و خواب دیدم، هفتمش بود، خیلی گریه میکردم توی خواب، اومد سرم و نوازش کرد گفت گریه نکن، قوی باش، چون من یکی دیکه رو هم قراره با خودم ببرم

بعد از 3 ماه پدرم سرطان گرفت و از دنیا رفت

لایکم نکن لطفا🙏

لحظه ی مرگ وبیمارستان وغسل دادن پسرعموم وبابامووتوخواب دیدم همشم واقعی شد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

یاخدا

یکی از دوستام خواب دیده فامیلای پدریش همه نشسته بودن و واسه دختره خاستگار اومده همه هم راضی بودن فامیلای پدریش تو ی کشور دیگه زندگی میکنن

الان بعد چند سال خیلی یهویی جور شد ی مسافرت برن خونه اون فامیلشون

ممکنه به واقعیت تبدیل بشه

یاخدایکی از دوستام خواب دیده فامیلای پدریش همه نشسته بودن و واسه دختره خاستگار اومده همه هم راضی بود ...

احتمال داره رویای صادقانه باشه اینا که من میبینم رویای صادقانه است عزیزم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

خیلی اکثر خواب هام به واقعیت تبدیل میشن البته فقط در مورد خودم خواب میبینم نه اطرافیانم و همیشه درسته حتی خوبو بد آدما و اهدافشون اگه مکر و حیله داشته باشن تو خواب میبینم مومن هم نبودم که بگم علتش ایمانم بود

هیچی واقعا  خوابام خیلی عجیبه یکی ساز میزنه یکی فرار میکنه یکی میخنده یکی جیغ میکشه یکی عروسی داره یکی بچه میاره همه اینا تو ی خواب🤣🤣😂 کلا سردر گمم

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤