2777
2789

اول تو ی کاسه ای خمیر مایه شکر آب ولرم و ۱ لیوان از آرد رو باهم مخلوط کنید تا یکدست و روان بشه سپس روی ظرف رو ظرف بمدت نیم ساعت بپوشون تا حجمش ۲ برابر بشه و خمیر مایه عمل بیاد

هوم

تو مرحله بعد بقیه آرد رو ک ۱ و نیم لیوانه و روغن رو به مواد قبلمون اضافه و با قاشق یا لیسک مخلوط میکنیم تا خنیر جمع بشه بعد دستت رو به آرد میزنی و کمی خمیر رو چنگ میزنی تا یکدست بشه اگه دیدی خیلی چسبناکه ۲ ۳ قاشق ارد بزن بیشتر نه ها چون سفت میشه 

نیازی به ورز دادن نیست فقط ۳۰ ثانیه چنگ بزن خمیر رو و بازم روی ظرف رو ب مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بزار تا استراحت کنه حجمش ۲ ۳ برابر بشه

با کاتر متوسط حدود ۱۳ دونات میشه 

هوم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا کاغذ روغنی میاری و به مربع های متوسط برش میزنی و ارد میپاشی روشون 

بعد دستات رو آردی میکنی و خمیر رو چونه میگیری هر چونه ای ک برمیداری رو کمی ورز بده بعد بزار روی کاغذ روغنی و بعد کاتر بزن و اضافه های خنیر رو جمع کن 

بعد تموم شدن این مرحله ی پارچه روی دونات ها میکشی و میزاری تا ۲۰ دقیقه استراحت کنن 

هوم

روغن رو تو قابلمه بریز و بزار کم کم داغ بشه تا مغز پخت بشه روغنتون دونات ها رو با کاغذ روغنی بنداز داخل روغن و روشون روغن بریز تا مغز پخت بشن وقتی دونات تغییر رنگ داد و فهمیدین ک این طرفش پخته برش گردونین و کاغذ روغنیش رو بردارین اگه دیدی جدا نمیشه بدون هنوز خوب نپخته 

هوم

این کاملترین و بهترین و آسونترین دستور دونات و پیراشکیه 

مو ب مو براتون توضیح دادم خودم هم بارها امتحان کردم و عالی بوده شما هم طبق دستور انجام بدین صد در صد نتیجه خوبی میگیرین 

برای قبول شدن حاجتم دعا کنین❤️

هوم
تخم مرغ نمی‌زنی ؟بعد چقدر باید ورز بدی خمیر مواد رو چه طوری بزنیم تخم مرغ رو باید با همزن بزنی ؟

نه عزیزم تخم مرغ نداره

بقیه مراحل رو توضیح دادم بخونین میفهمین بازم سوالی داشتین در خدمتم

هوم
این کاملترین و بهترین و آسونترین دستور دونات و پیراشکیه مو ب مو براتون توضیح دادم خودم هم بارها امتح ...

خیلیییی ممنونم که وقتتون رو گذاشتید و تایپ کردین 🌹🌹🌹

⁦❤️⁩برای برآورده شدن حاجت تون از ته قلب دعا میکنم 

خیلیییی ممنونم که وقتتون رو گذاشتید و تایپ کردین 🌹🌹🌹⁦❤️⁩برای برآورده شدن حاجت تون از ته قلب دعا م ...

خاهش میکنم گلی من خودم چون آشپزی دوس دارم هر کمکی باشه راجب آشپزی میکنم🥰😂

ممنون عزیزم ایشالا دعاتون بگیره❤️

هوم