2777
2789

اول تو ی کاسه ای خمیر مایه شکر آب ولرم و ۱ لیوان از آرد رو باهم مخلوط کنید تا یکدست و روان بشه سپس روی ظرف رو ظرف بمدت نیم ساعت بپوشون تا حجمش ۲ برابر بشه و خمیر مایه عمل بیاد

هوم

تو مرحله بعد بقیه آرد رو ک ۱ و نیم لیوانه و روغن رو به مواد قبلمون اضافه و با قاشق یا لیسک مخلوط میکنیم تا خنیر جمع بشه بعد دستت رو به آرد میزنی و کمی خمیر رو چنگ میزنی تا یکدست بشه اگه دیدی خیلی چسبناکه ۲ ۳ قاشق ارد بزن بیشتر نه ها چون سفت میشه 

نیازی به ورز دادن نیست فقط ۳۰ ثانیه چنگ بزن خمیر رو و بازم روی ظرف رو ب مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بزار تا استراحت کنه حجمش ۲ ۳ برابر بشه

با کاتر متوسط حدود ۱۳ دونات میشه 

هوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کاغذ روغنی میاری و به مربع های متوسط برش میزنی و ارد میپاشی روشون 

بعد دستات رو آردی میکنی و خمیر رو چونه میگیری هر چونه ای ک برمیداری رو کمی ورز بده بعد بزار روی کاغذ روغنی و بعد کاتر بزن و اضافه های خنیر رو جمع کن 

بعد تموم شدن این مرحله ی پارچه روی دونات ها میکشی و میزاری تا ۲۰ دقیقه استراحت کنن 

هوم

روغن رو تو قابلمه بریز و بزار کم کم داغ بشه تا مغز پخت بشه روغنتون دونات ها رو با کاغذ روغنی بنداز داخل روغن و روشون روغن بریز تا مغز پخت بشن وقتی دونات تغییر رنگ داد و فهمیدین ک این طرفش پخته برش گردونین و کاغذ روغنیش رو بردارین اگه دیدی جدا نمیشه بدون هنوز خوب نپخته 

هوم

این کاملترین و بهترین و آسونترین دستور دونات و پیراشکیه 

مو ب مو براتون توضیح دادم خودم هم بارها امتحان کردم و عالی بوده شما هم طبق دستور انجام بدین صد در صد نتیجه خوبی میگیرین 

برای قبول شدن حاجتم دعا کنین❤️

هوم
تخم مرغ نمی‌زنی ؟بعد چقدر باید ورز بدی خمیر مواد رو چه طوری بزنیم تخم مرغ رو باید با همزن بزنی ؟

نه عزیزم تخم مرغ نداره

بقیه مراحل رو توضیح دادم بخونین میفهمین بازم سوالی داشتین در خدمتم

هوم
این کاملترین و بهترین و آسونترین دستور دونات و پیراشکیه مو ب مو براتون توضیح دادم خودم هم بارها امتح ...

خیلیییی ممنونم که وقتتون رو گذاشتید و تایپ کردین 🌹🌹🌹

⁦❤️⁩برای برآورده شدن حاجت تون از ته قلب دعا میکنم 

خیلیییی ممنونم که وقتتون رو گذاشتید و تایپ کردین 🌹🌹🌹⁦❤️⁩برای برآورده شدن حاجت تون از ته قلب دعا م ...

خاهش میکنم گلی من خودم چون آشپزی دوس دارم هر کمکی باشه راجب آشپزی میکنم🥰😂

ممنون عزیزم ایشالا دعاتون بگیره❤️

هوم