2777
2789
عنوان

بنظرتون موتور بهتره یا ماشین

813 بازدید | 13 پست

همسرم تک فرزنده و پدرشم سالها قبل فوت شدن.وقتی ما عقد کردیم هرجااااا میخواستیم بریم مادرشوهرمم همراهمون میومد حتی سال اول عقدمون که آرزو داشتم با نامزدم دو نفره بریم خونه اقوام عید دیدنی اما مادرشوهرم وسط ما مینشست میومد(وسیلمون موتور بود).

همه میگن دیر بچه دار بشید که عشق و حال خودتونو بکنید اما ما از روز اول انگاری بچه داشتیم حتی میخواستیم تو خیابون دوری بزنیم اونم میومد اگرم نمیبردیمش وقتی برمیگشتم جنگ به پا میکرد و نفرین میکرد الهی برید دیگه بر نگردید

خلاصه الان دو تا بچه دارم که با موتور سخته ، یکساله همسرم میخواد ماشین بخره اما من دلم نمیخواد هی بهانه ای میارم که نخره چون میدونم دیگه باید آرزو به دل بمونم که با همسرم دو نفره جایی بریم ...

مادرشوهرمم به شدت غر غرو و فوضوله تو هممممه کاری دخالت میکنه ینی هرجا ببریمش آخرش زهرمون میکنه.

شما باشید ماشین رو انتخاب میکنید یا موتور؟

البته با همین موتور ما دائم میریم تفریحو پارک و خییلی خوش میگذره.

با مادرشوهرمم توی یه ساختمون زندگی میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین خیلی بهتره بابا بخاطر مادر شوهرت که نباید از وسیله به این خوبی و مهمی چشم پوشی کنید ...ماشین ب ...

بخدا از ماشین بیزار شدم بخاطر مادرشوهرمو میشناسم. اگه ماشین یخریم دیگه روزگار واسه ما نمیزاره. باورت میشه همین الانم که موتور دازیم جاش نمیشه بازم هرجا میخوایم بزیم میاد میگه منم میام

خب پس بچه ها چی؟اگه الان میتونید تنهایی برید؛ با ماشین هم میشه.

مثلا خونه مامانم اینا هستیم بچه ها اونجا میمونن خودمون میریم. مادرشوهرم ندیده تنها میریم وگرنه عمرا بیخیال میشد

مثلا خونه مامانم اینا هستیم بچه ها اونجا میمونن خودمون میریم. مادرشوهرم ندیده تنها میریم وگرنه عمرا ...

خب بعدا هم که ماشین بخرید خونه مامانت باشین بازم میتونین تنها برید بیرون.

منظورم اینه که اگه الان تنها میتونین؛ بعدا هم میتونین. اگه الان نمیتونین؛ بعدا هم نمیتونین.

آسایش ماشین اصلا با موتور قابل مقایسه نیست. به خودتون زجر میدین ۴ نفری سوار موتور میشین که نکنه یه روزایی مجبور بشین مادرشوهر رو با خودتون ببرید؟

مثلا خونه مامانم اینا هستیم بچه ها اونجا میمونن خودمون میریم. مادرشوهرم ندیده تنها میریم وگرنه عمرا ...

خب بعدا هم که ماشین بخرید خونه مامانت باشین بازم میتونین تنها برید بیرون.

منظورم اینه که اگه الان تنها میتونین؛ بعدا هم میتونین. اگه الان نمیتونین؛ بعدا هم نمیتونین.

آسایش ماشین اصلا با موتور قابل مقایسه نیست. به خودتون زجر میدین ۴ نفری سوار موتور میشین که نکنه یه روزایی مجبور بشین مادرشوهر رو با خودتون ببرید؟

خب بعدا هم که ماشین بخرید خونه مامانت باشین بازم میتونین تنها برید بیرون.منظورم اینه که اگه الان تنه ...

همسرمو میشناسم که اگه جا داشته باشیم دلش نمیاد مادرشو همراه نیاره دیگه حتی بیرون از خونه هم آسایش ندارم. شما خبر ندارید که اون چندسال چه زجری کشیدم تا زمانی که بچه دار شدم یکم آسایش رو دیدم

همسرمو میشناسم که اگه جا داشته باشیم دلش نمیاد مادرشو همراه نیاره دیگه حتی بیرون از خونه هم آسایش ند ...

خب اگه فکر میکنی کارت درسته و بقیه درباره زندگیت نمیدونن؛ کار خودتو انجام بده دیگه... چون به هرحال هر حرفی زده بشه با شرایط زندگیت جور نیست.