2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

گفتم کی ازدواج میکنم ووضع مالیش چطوره و مشخصات ظاهریش چیه❤️

متاسفانه هر چی فکر میکنم یادم نمیاد برااکثرا که جواب میدم یادم میمونه شما نه.نمیتونمم الان چیزی بگم چون حسی واقعا ندارم فقط میدونم نباید نگران باشی خوشبخت میشی ولی حواستو جمع کن کسی گولت نزنه

اسی ب منم میگی شوهرم از طلاق منصرف میشه یا نه ؟مهریه مم داده حس ت چیه کلا بهش؟

عزیزم من امروز حسم منفیه نمیتونم چیزی بگم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

متاسفانه هر چی فکر میکنم یادم نمیاد برااکثرا که جواب میدم یادم میمونه شما نه.نمیتونمم الان چیزی بگم ...

چشم مرسی عزیزم میشه بگی اون دوتا امتحانموقبول میشم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بعدن میتونی جواب م رو بدی؟

بله حتما

شایدطول بکشه ازدواجتون واید حسم غلط باشه ناامیدنشید

حس یاسین بهم چیه ؟بهم فکر میکنه؟

از بین پرستاری و فیزیو حست رو کدوم بیشتره؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
منم میگی لطفا برگشت داریم؟دوسم داره؟

عزیزم بعدا پاسخ میدم