رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان حس ششم 271 بازدید | 40 پست . دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/05/28 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 @مبارز۵۹ عزیزم تو اون تاپیک به سوالام پاسخ دادی اما تاپیک تعطیل شد نتونستم بخونم میشه دوباره بگی؟و اینکه اون دوتا امتحانمو قبول میکنن؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10215 خودت حس ششمی دااامنو میگی جانممنتظر یه جمعیم چند نفرن بیلن براشون کار عروسیشونو انجام بدم بنظرتون میان بعد صفر عروسیشه
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 خودت حس ششمی دااامنو میگی جانممنتظر یه جمعیم چند نفرن بیلن براشون کار عروسیشونو انجام بدم بنظرتون می ... قسط داشتم حس ششم بودنم پنهان باشه اما نه فکرنکنم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10215 قسط داشتم حس ششم بودنم پنهان باشه اما نه فکرنکنم چی متوجه نشدم
گلساخانم عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 400 قسط داشتم حس ششم بودنم پنهان باشه اما نه فکرنکنم میشه بگی من الان باردارم یا ن؟ خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 چی متوجه نشدم جواب سوالتونودادم احتمالش هست نیان یعنی ۵۰ ۵۰هستش دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5448 قسط داشتم حس ششم بودنم پنهان باشه اما نه فکرنکنم میشه بگی آیا من دو بخته ام هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 میشه بگی من الان باردارم یا ن؟ دوتا حس دارم نمیتونم دقیق بگم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
گلساخانم عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 400 دوتا حس دارم نمیتونم دقیق بگم کدوم حست شدیدتره؟ خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 کدوم حست شدیدتره؟ نه ولی ته دلم میگه آره💕شما بیبی چک بزن انشالله مثبته دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29084 @مبارز۵۹ عزیزم تو اون تاپیک به سوالام پاسخ دادی اما تاپیک تعطیل شد نتونستم بخونم میشه دوباره بگی؟و ... نمیدونم سوالتون چی بوده وبرای چی تاپیک تعطیل شد
milana83 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1441 قسط داشتم حس ششم بودنم پنهان باشه اما نه فکرنکنم میشه لطفا برا منم بگیدنیتی که توی ذهنمه به همین زودیا اتفاق میفته یانه؟
milana83 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1441 نمیدونم سوالتون چی بوده وبرای چی تاپیک تعطیل شد میشه لطفا برا منم بگیدنیتی که توی ذهنمه به همین زودیا اتفاق میفته یانه؟
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 نمیدونم سوالتون چی بوده وبرای چی تاپیک تعطیل شد گفتم کی ازدواج میکنم ووضع مالیش چطوره و مشخصات ظاهریش چیه❤️ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.