2777
2789
عنوان

آموزش چند تا غذا با لوبیا

29640 بازدید | 28 پست
سلام دوستان
اینجا میخوام چند تا غذای فرنگی با لوبیا یادتون بدم

1- chili چلی یه غذای امریکاییه

یه فنجون لوبیا قرمز رو با آب و نمک میذاری بپزه تو زودپز زودتر میپزه، البته اگه مثل من و شوشو خیلی این غذا رو دوس داشته باشید باید یه لیوان لوبیا بپزید تا سرش دعواتون نشه!
پیاز ریز میکنی طلایی که شد گوشت چرخ کرده رو تفت میدی و بعدش شروع میکنی به اضافه کردن ادویه، پودر زیره ، فلفل قرمز فلفل سیاه، نمک ، کمی زرچوبه، کمی دارچین ، خوب که عطر گرفت یه قاشق رب میزنی و لوبیا رو اضافه میکنی و کمی آب، اب لوبیا رو هم اگر چیزی تهش مونده اضافه میکنی، میذاری روی حرارت ملایم چهل دقیقه الی یک ساعت جا بیفته
برای تزیینش هم پنیر چدر میزنی روش و البته کمی توش قاطی کن، معرکه میشه، کمی روغن هم یادت نره

آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا
2- fasulye خورش لوبیا سفید ترکیه ای
خورشت لوبیاسفید خیلی آسونه، یه لیوان لوبیا برای دو سه نفر کافیه،پیاز رو تفت میدی و گوشت خورشتی رو اضافه میکنی و بعدش همراه لوبیا میذاری تو زودپز، توش یه دونه لیموعمانی که سوراخ شده میذاری و ادویه، نمک و فلفل و زیره، یک ساعت و نیم بعد آماده است البته بستگی داره لوبیات دیرپز باشه یا زودپز ،توی ماهیتابه دو سه حبه سیر رو که ریز کردی تفت میدی و رب گوجه اضافه میکنی و بوش که درومد میریزی قاطی خورشت و میذاری یه نیم ساعتی رب به خوردش بره و جابیفته و آخر سر هم ترشیشو چک کن کمی آبلیمو میخواد معمولا البته میتونی بجای آبلیمو از پودر لیموعمانی استفاده کنی خوش عطرتره من پودرلیموعمانی میزنم، نوش جون

آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3- burrito بوریتو یه غذای مکزیکیه
لوبیا چیتی رو با نمک و آب میذاری تو زودپز که زودتر بپزه اگرم وقت زیاد داری زودپز نمیخواد بذار خوب بپزه ، از طرف دیگه یه استکان برنج رو بذار کته بشه ، وقتی لوبیا و برنج پختن هر دو رو قاطی هم بریز توی فود پراسزر (غذاساز) و ادویه ء زیر رو اضافه کن: کمی نمک ، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا یا پودر فلفل غیرتند، پودر زیره ، کمی آویشن خشک، کمی پونه ، کمی پودر سیر، کمی آبلیمو و غذاساز رو روشن کن تا خوب مخلوط بشن، میتونی بجای غذاساز از گوشت کوب برقی یا دستی استفاده کنی ، خوب که قاطی شدن یه خمیر به دست میاد ، یه نون تورتیلا یا نون لواش خیلی نازک برمیداری و به شکل دایره یا مستطیل اندازهء یه بشقاب پلوخوری برش میزنی و توش مقداری از بوریتو میریزی و روش کمی پنیر موزارلا یا چدار میریزی و کمی ماست موسیر یا چکیده یا سس تند یا سس مایونز . اگر گشنیز داشتی هم کمی روش خرد کن . نوش جون

4- Burrito bowl اینم مکزیکیه
اسمش بوریتو باول هست، یعنی بوریتو توی کاسه، هم میتونی با لوبیا چیتی درستش کنی هم با لوبیا قرمز، هم با لوبیا سیاه، هر سه تاش رو درست میکنن .
به اندازهء دو نفر برنج دم کن ، یه لیوان سرخالی لوبیا هم بذار با آب و نمک بپزه، ذرت هم میتونی یا کنسروی استفاده کنی یا خودت آبپز کنی به اندازهء یه استکان ، اگر فلفل دولمه ایت بزرگه نصفش کافیه، اگر کوچیکه درسته استفاده کن خلالش کن ، یه دونه پیاز متوسط رو هم خلال کن ، اگر پیازت بنفش باشه بهتره، فلفل و پیاز رو توی کمی روغن تفت بده، یه مشت گشنیز تازه رو خرد کن و برنجت که دم کشید گشنیز و کمی روغن رو با برنجت مخلوط کن و روش آبلیموی تازه بچکون، یه مقداری گشنیز و آبلیمو هم قاطی لوبیاها بکن، پیاز و فلفل طلایی شده رو کمی نمک و فلفل بزن و قاطی لوبیا بکن، کمی پودر زیره هم حتما به لوبیات بزن به اندازه یه قاشق چایخوری
توی دیس برنجو بکش، روش مخلوط لوبیا و فلفل و پیاز رو بریز، روش ذرت رو بریز و بعد کاهو و گوجه که ریز خرد شده اضافه کن و روش کمی پنیر چدار یا هر پنیری که داری بپاش، اگر نداشتی ماست چکیده بریز کمی برای تزیین
آخر سر هم نمک و آبلیموی گوجه کاهو یادت نره و کمی مایونز روی کار بده، نوش جان (این غذا رو بیرون هم تندش رو سرو میکنن ، هم غیر تندش رو ، میل خودت که بهش فلفل زیاد بزنی یا کم!)

گل سرخ عزیزم
ممنون
همشو واقعا دوست دارم درست کنم
البته هم بوزیتو و هم چیلی رو خوردم قبلا
اما تاپیکت انگیزه ای شد برای اینکه خودم تو خونه درست کنم

و البته
شرمنده ام که من غذای خاصی با لوبیا بلد نیستم

شاد و سلامت باشی
برکت باشد