2777
2789
عنوان

کم حرفی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 15989 بازدید | 63 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مثل شمام جمع سه چهارنفرباشه حرف میزنم یکم ولی بیشترشه ترجیح میدم بشنو

م. اوایل ازدواجم رو مخم بود همه میگفتن عروستون چقدساکته فلان . خدانکنه بخام به حرف بیام مخ طرفو میخورم.

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

من اوایل ازدواجم خیلی بدتربودم هم خجالتی بودم هم کم حرف 

الان بهترشدم 

ببین یه جایی میری سعی کن راحت باشی ومعذب نباشی اصلا هم نگران نباش بقیه عکس العملشون ب حرفت چیه یاممکنه جوابتو ندن یا ضایع بشی 

هرچی راحتتر باشی اعتماد به نفست توحرف زدن توجمع. میره بالاتر

یه ساله

کم کم بهترمیشی بنظرم یکی از دلایلش اینه که شخص خودمو میگم از بچگی خیلی تو اجتماع نرفتیم تنهایی. کسایی که خیلی با بیرون رفتن سر و کار دارن معمولا حرف برای گفتن دارن مسلطتن. من تازه بعد دوسال یواش یواش یخم داره با مادرشوهرم اینا بازمیشه. 

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

عزیزم تو خجالتی هستی ببین وقتی باکسی هستی راجب اب و هوا یا لباسی ک خریدی یا رنگی ک گذاشتی یا بچه ها تون یا شوهرتون و .... میتونی سر بحثو باز کنی و یا تو جمعی ک هستی فک نکن ک اونایی ک نظر میدن ازتو بیشتر میدونن یا ازتو سرترن اونام مثه تو یه ادم واین که زیاد حساس نباش حرفتو تو دلت نزار بمونه بگو و زیاد مطالعه کن

یه صلوات ختم کن مرسی🙏🙏🙏

دوستم  جرا از خودت فرار ميكني و سعي نميكني اين ويژگيتو قبول كني؟ شما درون گرايي.. شماها هميشه حرفاتونو با فكركردن قبلش ميزنيد در صورتيكه برون گراها بدون فكركردن حرفشونو ب زبون ميارن و ممكنه براشون بد بشه. هر كدوم ويژگي خوبيا و بديايي داره.. اما متاسفانه ما ادما عادت داريم هميشه مرغ همسايه رو واسه خودمون غاز كنيم.. من خودم برون گرام.. و بعضي مواقع خودمو سرزنش ميكنم ميگم كاش فلان موقعيت اون حرفو به زبون نمي اوردم.. اونايي ك كمتر حرف ميزنن بنظر من خ سنجيده تر برخورد مي كنن و از پرستيژ و اعتماد ب مفس بالايي برخوردارن.. قدر اين ويژگي طلايي خودتو بدون 😍👍

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...

وقتی مهمونی باشه همه دخترا جمع میشن دور هم حرف میزنن ولی چون من حرفی واسه گفتن ندارم همش تنهام وقتی هم میرم تو جمعشون حرفی واسه گفتن ندارم باز تنهام😢

دوستم  جرا از خودت فرار ميكني و سعي نميكني اين ويژگيتو قبول كني؟ شما درون گرايي.. شماها هميشه ح ...

قبلا خودمو همین جوری که هستم قبول داشتم ولی دیگه خسته شدم ک چرا انقد کم حرفم خودمو همش سر زنش میکنم میگم ببین اونا چطورن از هر دری حرف میزنن ولی تو فقط گوش میدی و نگاه میکنی خسته شدم دوست ندارم اینجوری باشم😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز