کم کم بهترمیشی بنظرم یکی از دلایلش اینه که شخص خودمو میگم از بچگی خیلی تو اجتماع نرفتیم تنهایی. کسایی که خیلی با بیرون رفتن سر و کار دارن معمولا حرف برای گفتن دارن مسلطتن. من تازه بعد دوسال یواش یواش یخم داره با مادرشوهرم اینا بازمیشه.
عزیزم تو خجالتی هستی ببین وقتی باکسی هستی راجب اب و هوا یا لباسی ک خریدی یا رنگی ک گذاشتی یا بچه ها تون یا شوهرتون و .... میتونی سر بحثو باز کنی و یا تو جمعی ک هستی فک نکن ک اونایی ک نظر میدن ازتو بیشتر میدونن یا ازتو سرترن اونام مثه تو یه ادم واین که زیاد حساس نباش حرفتو تو دلت نزار بمونه بگو و زیاد مطالعه کن
دوستم جرا از خودت فرار ميكني و سعي نميكني اين ويژگيتو قبول كني؟ شما درون گرايي.. شماها هميشه حرفاتونو با فكركردن قبلش ميزنيد در صورتيكه برون گراها بدون فكركردن حرفشونو ب زبون ميارن و ممكنه براشون بد بشه. هر كدوم ويژگي خوبيا و بديايي داره.. اما متاسفانه ما ادما عادت داريم هميشه مرغ همسايه رو واسه خودمون غاز كنيم.. من خودم برون گرام.. و بعضي مواقع خودمو سرزنش ميكنم ميگم كاش فلان موقعيت اون حرفو به زبون نمي اوردم.. اونايي ك كمتر حرف ميزنن بنظر من خ سنجيده تر برخورد مي كنن و از پرستيژ و اعتماد ب مفس بالايي برخوردارن.. قدر اين ويژگي طلايي خودتو بدون 😍👍
دوستم جرا از خودت فرار ميكني و سعي نميكني اين ويژگيتو قبول كني؟ شما درون گرايي.. شماها هميشه ح ...
قبلا خودمو همین جوری که هستم قبول داشتم ولی دیگه خسته شدم ک چرا انقد کم حرفم خودمو همش سر زنش میکنم میگم ببین اونا چطورن از هر دری حرف میزنن ولی تو فقط گوش میدی و نگاه میکنی خسته شدم دوست ندارم اینجوری باشم😢