2777
2789
عنوان

کم حرفی😞

15984 بازدید | 63 پست

سلام. بچه ها من خیلی کم حرفم.

اینجوره که همه بهم میگن حرف بزن ببینیم صدات چطوریه😞 

نمیدونم اصن چرا حرفم نمیاد 

وقتایی هم ک میرم خونه مادرشوهرم همه حرف میزنن من نگاه میکنم اخه حرفم نمیاد و حرفی واسه گفتن ندارم. این خیلی ناراحتم میکنه😞😞😞

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم همینطوریم😓😓

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوش بحالتون من انقدر وراجم تو ایستگاه واحد یکیو میبینم زندگیمو میریزم رو دایره😂😂😂طرف میخواد پیاده شه ولش نمیکنم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
خوش بحالتون من انقدر وراجم تو ایستگاه واحد یکیو میبینم زندگیمو میریزم رو دایره😂😂😂طرف میخواد پیاده ...

خوش به حالت

کاش منم مث تو بودم😣

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز