2789
عنوان

کنکوریا

81 بازدید | 7 پست

بچه ها بنظرتون واسه تخصصیا فیلم ببینی واسه هر ۴درس بعد تست بزنی خوبه یا درسنامه بخونی و تست بزنی بنظرتون کدومش بهتره و نتیجه بهتری میده و خودتون کدومو انتخاب کردید؟بنطرتون خواندن درسنامه بهتره یا دیدن فیلم؟

سلام من یازدهم تجربیم، تازگی ها ماز رو ثبت نام کردم، مثلا درس زیست رو من وقتی فیلم استاد رو نگاه میکنم. کاملا مفهومی متوجه درس میشم، اما وقتی کتاب یا درسنامه میخونم فقط حفظ میشم که دوساعت بعد هرچی خوندمو یادم میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دارم برا زیست فقط کتابو ی دور میخونم نکاتو تو تستا یاد میگیرم اگر هم اوکی نبودم زیاد ی درسنامه کوتاهم میخونم

برای ریاضی معلم داره پایه جمع میکنه من بعدش تست میزنم

شیمی فقط کتاب بعد تست

فیزیک هنوز کاری نکردممم

زیست و شیمی درسنامه 

ریاضی و فیزیک فیلم

اگر شیمی ضعیفی فیلم ببین.

ولی من چون کلاس میرم ( پشت کنکور نیستم) نه فیلم میبینم نه درسنامه می خونم درجا میرم سراغ تست.

مباحثی رو که غایب بودم درسنامه می خونم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

سلام من یازدهم تجربیم، تازگی ها ماز رو ثبت نام کردم، مثلا درس زیست رو من وقتی فیلم استاد رو نگاه میک ...

پکیج ماز رو گرفتی؟؟

میشه بگی چقدر هزینش بود؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️