2777
2789

من دیروز خیارشور

فلفل دلمه هویچ خورد کردم

رب و شیره انگور هم ماه دیگه

به شوهرم گفتم برنج نداریم بخر ولی هفت هشت کیلو برا زاپاس گذاشتم خونه

چون شوهرم زمستون ها بیکاره به خاطر همون

شغلش کشاورزی هست دیگه از محصولات خودمون فریز میکنم 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

خب معلومه هرررر خانم کدبانوییی این کارو میکنه،و چیزایی که فصلش تموم میشه رو برای زمستون ذخیره میکنیم،گاهی میگم خانما مثل مورچه میمونن از تابستون همه چیزو ذخیره میکنن واسه زمستون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه مثل قدیم نیست ک 

الان همه چی همه موقع هست 

الان پولتو پس انداز کن موقع نیاز هرچی خواستی بخر تازه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من فقط آب لیمو طبیعی و رب درست میکنم اونم چون فصلش پاییزه دیگه داریم تا سال بعد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نه 

همه چی همیشه هست چرا باید بار یخچال رو زیاد کنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب معلومه هرررر خانم کدبانوییی این کارو میکنه،و چیزایی که فصلش تموم میشه رو برای زمستون ذخیره میکنیم ...

اون مال قدیم بود الان تو زمستون هم تقریبا همه چیز هست

اخه هویج چیه که بذاری فریزر.یا فلفل دلمه و...

خب همیشه هست

من فقط بادمجون میذارم چون کلا سرخ کردنش برام سخته هر وقت بخرم چندتا بسته میذارم فریزر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
دیگه مثل قدیم نیست ک الان همه چی همه موقع هست الان پولتو پس انداز کن موقع نیاز هرچی خواستی بخر تازه

دقیقا

بعدم فریزری اصلا خوب نیست هم از بابت ارزش غذایی هم طعم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.