2777
2789
عنوان

خوشبحال اونی که باباش پولداره💔

152 بازدید | 8 پست

من در ارزوی پزشکیم.. دوسالم هست که از درس دورم الانم یه عمل سنگین دارم بعد عملم میخوام شروع کنم برای 405 دیگه 21 سالم میشه اگه زنده باشم

ولی با این حال تضمینی نیست که قبول بشم یا نه که قانون جدید بزارن یا نه که که که هزارتا اما و اگر وجوذ داره و تضمینی هم نداره که منی که چندسال از بهترین سالای زندگیمو دادم، بجاش به ارزوم برسم یا نه

ولی خب اگه خانواده پولداری داشتم میرفتم خارج میخوندم💔🥺مثل خیلیای دیگه که قبول نمیشن اینکارو میکنن

هیچ کاریم نیست تو ایران که یه دختر بدون درس اونقدر باهاش پولدار و مستقل بشه که خودش بره اونور تف به این زندگی

چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟

بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه پول پدر رو رفاه و موفقیت بچه ها تاثیر داره ، همکلاسی منم رفت ازاد پزشکی خوند سالها پیش ، پول بود که رفت دیگه ، یا اون یکی که داروسازی خوند با پول پدرش تونست داروخونه بزنه امتیاز بخره و ..

پدر دختردایی یکی از دوستام کادوی عروسی به دخترش یه اپارتمان داد سه خواب یکی از بهترین جاهای تهران به اسم دخترش ، عروس قشنگ اول زندگی راحت رفت خونه خودش خونه ای که سندش به نامشه

نه فقط پول پدر ، بلکه درایت و کاردانی پدر و مادر ، اینکه زندگی بلد باشن مشاور باشن بچه بزرگ کردن بلد باشن تو مراحل مختلف زندگی همه اینا باعث موفقیت بچه هاست

پدر مادر و مسیر بچگی همه ی ماجرای زندگیه

چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاه ...

راستش از این مثال ها بدم میاد اینا فقط شعاره 

اون دوست شما با این درآمد احساس رضایت نداره از ناشکریش هست خب کسی هم که وضعیت مالی ضعیف یا متوسطی داره اونم حال خوب و احساس رضایت نداره مطمئن باش فقط تفاوتش اینه ادم پولدار زندگی اسون تری داره میتونه تجربه های بهتری به دست بیاره و همین اسان زندگی کردن خودش خیلی حرف هست 

بقول اون ضرب‌المثل که میگه ترجیح میدم تو بنزم گریه کنم تا تو پراید 

در کل حرفم اینه پول توی زندگی خیلی مهمه و نبودش میتونه سلامت روان و اعصاب و دین و همه چیزو ازت بگیره ( اینم بگم وجود سلامتی و امنیت مهمه ولی خب الان بحث ما راجب پول هست) 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاه ...

چی میگی؟؟؟؟

این شعارهای الکیه چیه میدید؟؟؟

کسی که پول برای اموزش و کلاس نداره

کسی که پول برای منابع نداره که بخونه

و هزارتا هزینه دیگه چطوری باید به هدفش برسه؟

بس کنید واقعا خجالت داره تو این اوضاع اقتصادی مملکت از این حرفا زدن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️