2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بدون مشورت با شما

260 بازدید | 22 پست

بره با پدر و خواهرش شریک بشه که ۱۰۰ تومن خرج خونه میکنم که ۳ سال اونجا بشینیم بعد از اینکه همه تصمیم هاشون رو گرفتن و همه چیز قطعی شد بهت بگن و بعد الان شوهرتون بگه من قول دادم نمیتونم بهمش بزنم 

ناراحت میشید؟

انقدر از دستش ناراحتم که حتی اگر اون شراکت بهترین شراکت هم باشه برام ارزش نداره 

غیر از این که تو این مدت هر کدومشون ۳۰۰ بار تا حالا عقب کشیدن باز برگشتن فقط شوهر من بی زبون هیچی نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره صدردصد ناراحت میشم. برام پیش امده یهو تصمیم گرفته و انجام داده اما بی فکری نکرده. اما از اون موقع تا الان از قبل بهم میگه میخوام چیکار کنم و... دیگه با مشورت همدیگه اس. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آره ناراحت میشم ولی خوب باهاش صحبت میکنم که دفعه بعد اول با من مشورت کنه

واقعا نمیتونم قبول کنم برم اون خونه زندگی کنم 

طرز فکرش هم این همه چیو بسپر به من درستش میکنم تو مسایل مالی کلا دخالت نکن 

چطوری دخالت نکنم انقدر وام برداشتیم که ۲۰ تومن داریم قسط میدیم تو عقدم همه خرج و مخارجم با بابام هست تا الان هیچی بروش نیوواردم هر وقت میگه مول ندارم ملاحطشو میکنم 

سختیاشو من دارم میکشم تصمیماتشو بقیه میگیرن

معلومه ناراحت میشم ولی میدونم توی چنین موقعیت هایی مشورت میکنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واقعا نمیتونم قبول کنم برم اون خونه زندگی کنم طرز فکرش هم این همه چیو بسپر به من درستش میکنم تو مسای ...

خوب باهاش صحبت اگر عقد هستی بهتره از همین الان هم دیگه رو خوب بشناسید تا بدونه با زنش چه‌طور رفتار کنه 

حتما جدی باهاش صحبت کن و تمام ناراحتی هات رو بهش بگو تا بفهمه و یاد بگیره

واقعا نمیتونم قبول کنم برم اون خونه زندگی کنم طرز فکرش هم این همه چیو بسپر به من درستش میکنم تو مسای ...

خب به روش بیار ، بهش توضیح‌بده تو‌ماهی مثلا‌هفت تومن خرجی لازم‌داری توضیحیم‌بابتش نده که‌میخوای چیکار و اینو‌مثل اون بیست تومن بگو‌بذار‌تو‌لیست قسطات‌‌عقب‌و‌جلو ام‌نشه ، وقتی انقد ساکتی از یه جایی به بعد نمیبیننت از طرفی وقتی اینکارو‌بکنی خودش مجبور‌میشه بیاد راجع به مسائل مالی حرف بزنه و‌دیکه اینکه خیلیم‌سرک‌نکش بذار‌ استرس کار و‌پول با اون باش زندگیتو‌مثل مال من خراب نکن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
خب به روش بیار ، بهش توضیح‌بده تو‌ماهی مثلا‌هفت تومن خرجی لازم‌داری توضیحیم‌بابتش نده که‌میخوای چیکا ...

دلم میسوزه ما داریم این همه قسط میدیم بعد این پولارو میخواد بره جایی ازینا کنا که هیچ برگشتی ندار 

دلم میسوزه ما داریم این همه قسط میدیم بعد این پولارو میخواد بره جایی ازینا کنا که هیچ برگشتی ندار

دلسوزی زیاد اشتباهه تحت هیچ شرایطی قید خرجیتو‌نزن و حتما ازش بگیر عادتش بده نذار فکر کنه بیه کاکتوسی که هفته ای یه بار اب لازم‌داره فقط بعدم همین خرجی سر بحث پول رو‌باز میکنه و‌میتونید حرف و‌بزنید و‌به نتیجه های خوب‌برسید 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!