2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندوقته کاتین چرا رفته

بعد از سال ۴ ماه یکبار برگشت خر بودم درسا جواب ندادم دوباره رفت الان بدجور دلتنگم .ببین میدونم با یکیه .هر شب آنلاینی شو میبینم چند روز آنلاین نیست یه رابط داشتیم ب بهانه کاری زنگش زده جواب نداده نمیدونه اون رابطه ماجرا من و اون میدونه .من ب همین آنلاین ها دلم خوش بود حالش خوبه تنها نیست .خرم خیلی خر😔😔

بعد از سال ۴ ماه یکبار برگشت خر بودم درسا جواب ندادم دوباره رفت الان بدجور دلتنگم .ببین میدونم با یک ...

الهی:) من گذروندم

سخته وای از ادم اشتباه بگذر

خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد

الهی:) من گذروندمسخته وای از ادم اشتباه بگذرخواهان کسی باش ک خواهان تو باشد

چ کنم ۸ ماه مشاوره رفتم کلی این کار و اون کار باز فراموشش نکردم .خدایا من چه غلطی کنم دعا میکنم حاجتم نمیدی .میگم مهرشو از دلم بیرون کن نمیکنی .با کس دیگه ای حالم خوب نیست چ کنم .میخاستی عذاب بدی فقط .برگردوندن یه آدم انقدر برات سخته .تو که مرده زنده میکنی. من که قبول کردم هر چه قرار پیش بیاد ای خدا میبینی منو اصلا

چ کنم ۸ ماه مشاوره رفتم کلی این کار و اون کار باز فراموشش نکردم .خدایا من چه غلطی کنم دعا میکنم حاجت ...

خدا قطعا کمکت میکنه فقط صبر کن

من حالم بعد سالها خوب شد

صبور باش

سخته ولی جوابش شیرینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز