2777
2789
عنوان

برای بچم

112 بازدید | 4 پست

برای بچم...

برای تویی که نمیدونم یه روز میشه بغلت بگیرم یا نه🥲🩶

ما برای داشتنت خیلی تلاش کردیم و میکنیم...

من برای تو روی خیلی از ترس‌هام پا گذاشتم

هنوزم که هنوزه برای هرکدوم از این آمپولا تپش قلبم میره رو هزار و از ترس دردم ده برابر میشه 

تاثیرات هورمونیش حال روحی‌مو خراب میکنه و از صبح که بیدار میشم انگار توی یک سلول انفرادی سیاهم...

ولی ما کنار هم این روزا رو میگذرونیم با هر سختی ای

میگذرونیم به امید بغل کردنت دیدنت داشتنت..

میگذرونیم برای اینکه یه روز همه اینارو برات تعریف کنم که برای داشتنت هرکاری از دستمون برمیومد کردیم...

دوست دارم آرزوی همیشگی من...

هر ماه از امیدم یه درصد کم نمیشه هرماهی که توی این ۵ سال و خورده‌ای گذشت برای من اندازه هزارسال بود ولی هرروز با اشکای توی چشمم که حلقه میزنه داشتنت رو آرزو میکنم برای بیداری شبا بالای سرت برای شنیدن صدای خنده و گریه‌ت تو بیشترین چیزی هستی که از دنیا و خدا میخوام..

آرزوی هرروزم 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رد خور ندارهمن سقط مکرربودم اخرم شد نازاییاما بالاخره جواب داذباید ته قلبی بخونیجوری که از همه نا ام ...

واقعا دیگه نمیدونم ته قلب یعنی کجا من از عمق وجودم از خدا خواستم 

جوری که حتی اگه کسی یه دکتر معرفی میکنه دیگه برام مهم نیست و میگم اگه خدا بخواد غیرممکنو ممکن میکنه 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد