2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم که مادرم اینو بهم میگه

236 بازدید | 13 پست

امروز داشتم با خواهرم راجب کارت اهدای عضو که گرفتم صحبت میکردم که مامانم برگشت گفت کی اعضای بدن تو رو میخواد بعدم خندید

واقعا چطور میتونه انقدر بهم احساس بی ارزشی بده اشکام بند نمیاد 😢

میدونه چقدر این چند سال عذاب کشیدم چطور میتونه اینجور حرفارو بزنه و بهم بفهمونه تو حتی مردن و اعضای بدنتم تو دنیا به هیچ دردی نمیخوره خیلی تحقیرم میکنه

من خیلی بدبختم که حتی از کوچیکترین چیزا تو زندگیم شانس نیوردم 🥲

کاش زودتر خلاص شم واقعا خیلیییی خستم💔

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

مامانا گاهی وقتا خودشونم نمیدونن دارن چی میگن 

به دل نگیر زیاد 😢

مامان منم اینه مادر تو 

یه سر میگفت کسی که خوشگل باشه بچش زشت میشه کثلا خودش خوشگله واقعا کسی که زشت باشه بچش خوشگل دخترم یکم قشنگه 

اصلا هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه 😫

مثبت بین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی حساس نیستی؟ البته از رابطتتون خبر ندارم

ولی ما تو روز صدبار بدترازاینشو به هم میگین تهشم باخنده و شوخی میگذره 

شاید مادرت شوخی کرده خب

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
زیادی حساس نیستی؟ البته از رابطتتون خبر ندارمولی ما تو روز صدبار بدترازاینشو به هم میگین تهشم باخنده ...

امروز دلم شکست با این حرف 

اگه فقط همین یه حرف بود میگفتم شوخیه 

ولی طوری برخورد میکنه و حرفایی که میزنه کاملا مشخصه دلش میخواد زودتر برم از خونه یا بمیرم یه چشم یه موحود اضافی نگاه میکنه بهم

بابا خیلی کیوت و لطیفی شوخی کرده برو تاپیک آخرم تا بفهمی مامان بد چیه

فقط این نیس که

این یه نمونشه

از اول براش مهم نبودم و هیچ وقت خوبم رو نمیخواست همیشه هم تحقیرم میکرد

[QUOTE=350053693]اینکه چیزی نیس مادر من رو جهیزیم چادر سیاه می‌کشید میگفت سیاه بخت شی بگم بقیشو یا بسه؟ که بفهمی این .../QUOTE]

احتمالا مامان منم در چند سال آینده یه همچین کاری میکنه 

بخوام از طرز فکرشو و رفتارش بگم خیلی طولانی میشه 

ولی این حرف یه نمونشه 

خیلی تحقیرم میکنه و بهم حس بی عرضه بودن و بی ارزش بودن میده 

فقط همین حرف نیس این یه نمونشه

مبدونم گاهی واقعا عذاب میدن پدر مادرا آدمو سخت نگیر با اینکه منم هربار ک چیزی بهم میگن دلم واقعا میشکنه ولی چاره ای نیست جز صبر و سکوت آن شاالله درآینده مادر خوبی بشی من دوتا دختر دارم همش استرس دارم مادر خوبی براشون باشم با اینکه میدونم نیستم

اینکه چیزی نیس مادر من رو جهیزیم چادر سیاه می‌کشید میگفت سیاه بخت شی بگم بقیشو یا بسه؟ که بفهمی این ...

واقعا نمیتونم باور کنم با اینکه مادر منم گاهی یه حرفایی میزنه ولی خب کسی ک میگه به بچش سیاه بخت بشی خیلی ستمه خدا پاداش صبرتو بده

واقعا نمیتونم باور کنم با اینکه مادر منم گاهی یه حرفایی میزنه ولی خب کسی ک میگه به بچش سیاه بخت بشی ...

دوتا بچه آوردم نیومد پیششون اتفاقا نفرینم میکرد میگفت ایشالله تو و بچت تو اتاق عمل بمیری و خبر مرگتو بشنوم. انقد سرم بلاها آورده که این حرفا خیلی ناچیزه