2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

51 بازدید | 8 پست

مامانم خواب دیده زن همسایمون که از ساداته ، به من میگه این یکی خاستگارت رو رد نکن این سیدمصطفی است .

این چه تعبیری داره . دو روز قبلش یه خاستگار پیداشد برام رد کردیم 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
در کل تعبیرش خوبه به نظرم واضحه

چرا فکر میکنی واضحه؟ منظورشو چرا من نفهمیدم پس...

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنی واضحه؟ منظورشو چرا من نفهمیدم پس...

کلا توی خواب بحث خاستگاری و یا خاستگاری برا دختر مجرد معنیش خوبه خصوصا که میگی ایشون از ساداته ولی اگه میگی جدیدا خاستگار اومده بوده برات میتونه ب خاطر اینکه این موضوع خاستگار تو ذهن مامانت بوده خوابش رو دیده باشه 

ولی بحث عروسی و یا دیدن عروسی و بزن برقص توی خواب معنیش خوب نیست ( به معنیه مرگ و عزاس )

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
کلا توی خواب بحث خاستگاری و یا خاستگاری برا دختر مجرد معنیش خوبه خصوصا که میگی ایشون از ساداته ولی ا ...

نمیدونم والا .

از صبح دارم دنبال سیدمصطفی میگردم 🤣

نمیدونم والا .از صبح دارم دنبال سیدمصطفی میگردم 🤣

حتما نباید دقیقا همونطوری تعبیر بشه که یه سید بیاد خاستگاریت که، شاید یه موقعیت خوبی برات پیش میاد که تو نباید از دستش بدی یا همچین چیزی😂

حتما نباید دقیقا همونطوری تعبیر بشه که یه سید بیاد خاستگاریت که، شاید یه موقعیت خوبی برات پیش میاد ک ...

خخخ  شوخی میکنم . به مامانم میگم ، میخوام هرچی سیدمصطفی هست تو اینستا فالوکنم 🤣

خخخ شوخی میکنم . به مامانم میگم ، میخوام هرچی سیدمصطفی هست تو اینستا فالوکنم 🤣

سید مصطفی خریداریم🤣

سید مصطفی خریداریم🤣

۱عدد سیدمصطفی گم شده هرکی پیداکنه مژدگانی دریافت میکنه🤣