2821
2789
عنوان

پیک نیک😍گردش😍شام😍

3291 بازدید | 42 پست

همیشه تو پیک نیک به خودم سخت میگرفتم که اره باید حتما جوجه یا کباب باشه ولی امروز به خودم گفتم بیا تغییر یکم خودمون بدیم مگه باید همیشه این غذا باشه و کوکو سبزی درست کردیم و رفتیم 😍واقعا چقد چسبید چقد لذت بردم 😍هوا خیلی خنک بود واقعا کیف کردم😍

اینجا داشتم وسایل میذاشتم😍🤭

کوکو سبزی😍😋

اون جلو بچه ها بازی می‌کردن وقتی صداشون گوش میکردم خیلی قشنگ بود چون یاد جیغ جیغ های خودم بچه بودم می افتادم🤭

این طرفم دریاچه بود باد خنک 😍روبه رو منظره قشنگ واقعا لذت بردم😍

و غذایی که سرو کرده بودم تا بخوریم😍😋

و در آخر این پیک نیک قشنگ با هوای خنکش😍با چایی به پایان رسید 🥰😍😋

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتایی؟

نه جمع زنونه بود من و مامانم و خواهرم بدون هیچ مردی 🤭😁

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

چ پارک خلوتی 😦

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

همیشه به گردش و شادی 😍😍

مرسی خوشگلم😍😍😍

تاپیکت چقدر حس خوب داد بهم همیشه شاد باشید 😍

مرسی خوشگلم😍😍

راستی فلاکستون شبیه فلاکس ماعه😍😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ای خدا 🥺🫶🏻❤️ همیشه به شادی عزیزم

مرسی قشنگم🥰🥰😍😍😍

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز