2777
2789
عنوان

پیک نیک😍گردش😍شام😍

3265 بازدید | 42 پست

همیشه تو پیک نیک به خودم سخت میگرفتم که اره باید حتما جوجه یا کباب باشه ولی امروز به خودم گفتم بیا تغییر یکم خودمون بدیم مگه باید همیشه این غذا باشه و کوکو سبزی درست کردیم و رفتیم 😍واقعا چقد چسبید چقد لذت بردم 😍هوا خیلی خنک بود واقعا کیف کردم😍

اینجا داشتم وسایل میذاشتم😍🤭

کوکو سبزی😍😋

اون جلو بچه ها بازی می‌کردن وقتی صداشون گوش میکردم خیلی قشنگ بود چون یاد جیغ جیغ های خودم بچه بودم می افتادم🤭

این طرفم دریاچه بود باد خنک 😍روبه رو منظره قشنگ واقعا لذت بردم😍

و غذایی که سرو کرده بودم تا بخوریم😍😋

و در آخر این پیک نیک قشنگ با هوای خنکش😍با چایی به پایان رسید 🥰😍😋

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ پارک خلوتی 😦

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

نه جمع زنونه بود من و مامانم و خواهرم بدون هیچ مردی 🤭😁

جمع های زنونه همیشه بیشتر خوش میگذره 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

راستی فلاکستون شبیه فلاکس ماعه😍😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔