2777
2789
عنوان

پیک نیک😍گردش😍شام😍

3343 بازدید | 42 پست

همیشه تو پیک نیک به خودم سخت میگرفتم که اره باید حتما جوجه یا کباب باشه ولی امروز به خودم گفتم بیا تغییر یکم خودمون بدیم مگه باید همیشه این غذا باشه و کوکو سبزی درست کردیم و رفتیم 😍واقعا چقد چسبید چقد لذت بردم 😍هوا خیلی خنک بود واقعا کیف کردم😍

اینجا داشتم وسایل میذاشتم😍🤭

کوکو سبزی😍😋

اون جلو بچه ها بازی می‌کردن وقتی صداشون گوش میکردم خیلی قشنگ بود چون یاد جیغ جیغ های خودم بچه بودم می افتادم🤭

این طرفم دریاچه بود باد خنک 😍روبه رو منظره قشنگ واقعا لذت بردم😍

و غذایی که سرو کرده بودم تا بخوریم😍😋

و در آخر این پیک نیک قشنگ با هوای خنکش😍با چایی به پایان رسید 🥰😍😋

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتایی؟

نه جمع زنونه بود من و مامانم و خواهرم بدون هیچ مردی 🤭😁

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

چ پارک خلوتی 😦

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

همیشه به گردش و شادی 😍😍

مرسی خوشگلم😍😍😍

تاپیکت چقدر حس خوب داد بهم همیشه شاد باشید 😍

مرسی خوشگلم😍😍

راستی فلاکستون شبیه فلاکس ماعه😍😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ای خدا 🥺🫶🏻❤️ همیشه به شادی عزیزم

مرسی قشنگم🥰🥰😍😍😍