2777
2789

میخواستم ساحلی بدون آستین بدوزم روش یه کراپ کت بخرم 

خیاطم گفت ۳ m برای بدون آستین ۳،۵ m  برای با آستین پارچه بخر

من اول ۳ m خریدم شد ۷۴۰ رفتم یه دوری زدم دیدم کراپ کت جین خیلی گرونه رفتم نیممتر دیگه هم پارچه بخرم که با آستین ساحلی بدوزم 

که ته توپ بود به جای نیممتر ۷۰ سانت بهم داد اما پول همون نیممتر رو گرفت 

پارچم شد ۸۶۰ هزار تومن 

سر جمع ۳ mو ۷۰ سانت 

متری ۲۵۰ تومن ،اسمشو یادم نیست اما توی مایه های کرپ حریر بود الان عکسشو میزارم 

احساس میکنم خیلی گرون خریدم چون خیاطم گفت ۲۵۰ تومن هم میدوزمش سر جمع میشه یک میلیون و صد یه ساحلی 

نظرتون چیه؟

(کلمه متر سانسوره)😐

میشه،بلاخره🌄🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرون خریدی اماده که بهتره

جنساشون خوب نبودن 🤦🏻‍♀️

من واسه سفرم به کیش میخواستم اما خب الان که یک ماه به تابستون نمونده دوست داشتم تابستون سال آینده هم بپوشم 

میشه،بلاخره🌄🌱

من قدم ۱۷۳ چند روز پیش پارچه خریدم برای ساحلي بدون آستین خیاطم گفت یک و نیم‌متر بخر 

به نظرم از چند تا خیاطم بپرس بعید بدونم ۳ متر نياز باشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

جنساشون خوب نبودن 🤦🏻‍♀️من واسه سفرم به کیش میخواستم اما خب الان که یک ماه به تابستون نمونده دوست د ...

عزیزم آماده درسته ارزون میوفته ولی پارچه ها نشسته و بدرد نخور با یبار شستشو هم آبرفت داره هم پرز دهی این پارچه شما خیلی خوشگله جنسشم خوبه مبارکت باشه یکم گرون تر گرفتی ولی ارزش داره 

مدل چیه مگه، من خیاطم 

من با دومتر ساحلی با آستین میدوزم، مدل چین دار، تازه یقه وکمربند هم درآوردم ازش

اگه کلوش هم میخواست بدوزه مدل آستین دار دو متر ونیم تا 2متر و80 سانت کافی بود 

مگر اینکه قدت بلند باشه وسایزت بالا وخیلی طبقه طبقه وپرچین بخوای 

من قدم ۱۷۳ چند روز پیش پارچه خریدم برای ساحلي بدون آستین خیاطم گفت یک و نیم‌متر بخر به نظرم از چند ت ...

منم هم قد شما هستم 

از ۲ تا خیاط پرسیدم گفتن ۳ متر(چین داره ساحلیم) 

حالا اون ۷۰ سانت رو اگر اضافه اومد میتونم تاپ بدوزم 

میشه،بلاخره🌄🌱