2777
2789
عنوان

مشهد

242 بازدید | 31 پست

چند روز مشهد بودیم دیروز برگشتیم.خیلی سفر خوبی بود.من مادرم پاهاش درد می‌کرد واسش از قسمت امانات حرم ویلچر امانت گرفته بودم و مادرم رو با ویلچر از حرم می‌بردم تا هتل و دوباره از هتل به حرم.صبحانه تبرکی امام رضا هم قسمت‌مون شد.کلاً سفر خوبی بود

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی لباس گرم هم بیارم؟چند روز دیگه میرم مشهد

آره عزیزم بیار  چون مسافر هستین لازمته یه جورایی شهریور دیگ مشهد هوا خوب میشه خداروشکر ولی امشب خیلی خوبه راحت میخابم زیر پتو

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

هتل هزینش چقدر شد؟

من کلاً با تور زیارتی رفته بودیم .یعنی با هتل سه وعده غذا و بلیط قطار رفت و برگشت شد ۱۵ میلیون و ۲۵۰.

ما ۵ نفر بودیم سه شب و چهار روز هم مشهد بودیم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

آره عزیزم بیار چون مسافر هستین لازمته یه جورایی شهریور دیگ مشهد هوا خوب میشه خداروشکر ولی امشب خیلی ...

ممنونم عزیزم   خوشبحالتون مشهد هستید حس می کنم این افراد که اهل مشهد هستند هرشب و هروقت دوست داشتن میرن زیارت خیلی خوبه    

ببخشید اونجا خیلی شلوغ بود؟چطور بود میشد رفت جلو برای زیارت؟

صبح ها خلوت بود راحت میشد زیارت کرد و بعد از ظهر و شب شلوغ بود که اونم واسه زیارت صف می‌بستند و میشد زیارت کرد