2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست

خوشحالم بهتون خوش گذشته تو شهرمون🥰

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ممنونم عزیزم خوشبحالتون مشهد هستید حس می کنم این افراد که اهل مشهد هستند هرشب و هروقت دوست داشتن م ...

قربونت عزیزم بعضیا هم هستن خودشون مشهد زندگی میکنن چندساله حرم نرفتن..

منم الان متاسفانه استراحت مطلقم و باردار یه ماهه حرم نرفتم انقدر دلم میگیره میشینم از تلوزیون نگاه میکنم شوهرم میگ بیا با ویلچر ببرمت گفتم خجاات میکشم بزار الان زائر زیاده اونا شاید لازمشون باشه ویلچر 🙂

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

عزیزم زیارت قبول🌷شرایط امانت دادن ویلچر چیه

سلامت باشید.واسه امانت ویلچر یه مدرک معتبر مثل کارت ملی و شناسنامه یا گواهی نامه اونجا گرو میزارید.من شناسنامه‌م رو به عنوان ضمانت دستشون دادم،آخر سر که ویلچر رو پس دادم شناسنامه‌م رو تحویل دادند

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

سلام گلم.. زیارت قبول.. ببخشید الان دارم سوال میپرسم.. مشهد اسم هتلتون چی بود؟ کدوم خیابون بود. از غ ...

سلام.ممنون سلامت باشی.هتل آپارتمان مادر مشهد،نبش طبرسی ۱۱.هتلش روبروی بازار امام رضا هستش.غذاش کیفیتش خوب بود،نظافتشم خوب بود.تا حرم هم ۴ یا ۵ دقیقه پیاده روی داشت.اسم هتل رو تو گوگل بزنید مشخصاتش رو میاره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

سلام گلم.. زیارت قبول.. ببخشید الان دارم سوال میپرسم.. مشهد اسم هتلتون چی بود؟ کدوم خیابون بود. از غ ...

اگ با ماشین شخصی میرین زائرشهر و زائرسرای رضوی خوبه ولی غذا نداره امکانات پخت و پزم ندارع 

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست