2777
2789

و چقدر بی ادب شدن یک عده. نه احترام متوجهن نه سن و سال نه هیچی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چند سال میگید بچه ؟😂

امیدوارم ۱۸ ساله بچه نباشه 😂😂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

درک مطلب هم بسیار کم شده...یه چیزی مینویسی، برای خودشون یه چیز دیگه برداشت میکنن

شجاعت اینو ندارن با کاربری اصلیشون حرف دلشونو بزنن بلاخره باید یه جوری غم و غصه ی دلشونو که باعث دقشون شده خالی کنن 

ادعاهاشون منو کشته 

بالا نمیارن از اینهمه تعارض ؟

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شجاعت اینو ندارن با کاربری اصلیشون حرف دلشونو بزنن بلاخره باید یه جوری غم و غصه ی دلشونو که باعث دقش ...

دقیقا درست میگین.

خوب و بد هر چی باشند باید با یک کاربری اقدام کنن.خودشون را گول میزنن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یکساله ۱۸ رو رد کردم دیگه رفتم جز ادم بزرگا رو من ریپ نزن بچه جون😔😂❤️

منم یک هفته دیگه۱۹ سالم میشه 

هاهاها 😂🥴❤

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱