2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 9252 بازدید | 88 پست
چکار به قرآن داری شما؟!میگم اگه فرقی نداره خب همه روز سال میشه خرید کرد چه اصراری به خرید ۱۳ صفر دا ...

شما چه اصراری داری که ۱۳ نحسه شما چه اصراری داری صفر سنگینه.ببین به خاطر خودت میگه تو یکماه از سالتو بی حرکت میمونی که صفر سنگین چون بهت از بچگی اینو گفتن.نکن اینکارو عمرتو اینجوری تلف نکن. منم خواستم به این ۱۳ اعتقاد پیدا کنم که که انرژی مثبتش کارمو راه بندازه چون وقتی به یک روزی اعتقاد داری اون روز پر امرژی تر و مثبت تر وبا امیدتری برای همینه که ممکنه مشکل آدم توی اون روز حل بشه و آینده خوبی براش رقم بخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه همه روزها هیچ فرقی ندارنپس چه تاکیدی به خرید ۱۳ صفر هست؟!!!و دوما چون شما قران رو پیش کشیدی کجای ...

۱۳ بدر مگه دروغه؟!!!!!

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
دروغی که تو ۱۳ بدر میگن !

اون دروغ اول اوریل هستش.. در همه کشورها گفته میشه

ایرانیها نساختنش که🙄

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
من کار به ساخت ایران ندارم تو فرهنگ ایران داره جا میفتهخواهشا دیگه ریپ نزن حوصله اتو ندارم

یه شیرینی بخر با خودت اشتی کن خانوم محترم😊

یه شیرینی بخر با خودت اشتی کن خانوم محترم😊

اتفاقا زنی هستم که با خودم خیلی رو راستم و همه جوره خودم رو قبول دارم و دوست دارم ولی اصلا ایراد شما ربطی به بحث نداره

دیشب مخالفت کردم با خرید ۱۳ صفر چون منبع موثقی نداره

حالا موافقان خرافات از تک تک کلماتی که گفتم برا توضیح غلط بودن ۱ین رسم مسخره  ازم ایراد میگیرن

من دلم به حال مردم ساده دل میسوزه که به چی دل خوش میکنن  قدرت خدای خالق خودشون رو فراموش میکنن می‌چسبن به  قدرت بت خرافات و یه مشت دروغ !!

اتفاقا زنی هستم که با خودم خیلی رو راستم و همه جوره خودم رو قبول دارم و دوست دارم ولی اصلا ایراد شما ...

خدا خودش گفته مرا بخوانید تا شمارو پاسخ بدم

مردم امید دارن که حاجتشونو بگیرن

خدا کی گفته فلان روزم نحسه؟ کی گفته؟ کجا؟

واقعا طرز صحبتتون درست نیست، اگه مخالفید میتونید نظرتون رو بگید ولی دلیلی نداره اینجوری با ادم صحبت کنید

موفق باشید

خدا خودش گفته مرا بخوانید تا شمارو پاسخ بدممردم امید دارن که حاجتشونو بگیرنخدا کی گفته فلان روزم نحس ...

و دیشب تا حالا دارم میپرسم منبع و روایت این رسم رو بگید

هیچ کسی جواب نداده 

شما یه روایت بگو که روی من کم بشه و من برم

طبق گفته شما:

خدا کی گفته فلان روز خرید برکته ؟ کی گفته ؟ کجا؟

دوما این چه ربطی  به من را بخوانید تا شما رو پاسخ بدم  داره؟!

صدا کردن خدا با دعاست به هر زبانی  با دل شکسته و 

اذکار و اوراد رسمی هر دینی به زبان خودش و با فرهنگ خودش

این چه ربطی به خرید ماکت و لباس و پلاستیک  آرزوهات هست تو یه روز خاص ؟!!

کجا این خرافه  جز دین بوده که خدا که هیچ  حتی کوچکترین روایت مذهبی نداریم در موردش؟!

نشر خرافات و طرفداری ازخرافات به اسم دین

جز تباهی این دنیا و اون دنیا هیچ سودی به حال شخص نداره

هر تعدادی که از دین زده میشن گناهش به گردن اون شخصه

و دیشب تا حالا دارم میپرسم منبع و روایت این رسم رو بگیدهیچ کسی جواب نداده شما یه روایت بگو که روی من ...

شما میگی ۱۳ نحسه منم میگم بگو خدا کجا گفته نحسه

تموم؟

شما میگی ۱۳ نحسه منم میگم بگو خدا کجا گفته نحسهتموم؟

شما گفتید  من گفتم ۱۳ به در دروغه ؟!

من کی گفتم این حرفو ؟! خودت هم فهمیدی اشتباه کردی..

بعد این همه توضیح  دوباره یه ایراد دیگه؟!

همون اول فهمیدم به قول نی نی سایتیا دنبال بغل مار هستی..

که گفتم ریپ نزن 

و در ثانی من کی گفتم  خدا گفته عدد ۱۳ نحسه؟!!

نظر خودم رو گفتم