2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 9252 بازدید | 88 پست
شما گفتید من گفتم ۱۳ به در دروغه ؟!من کی گفتم این حرفو ؟! خودت هم فهمیدی اشتباه کردی..بعد این همه ت ...

خداروشکر نظراتتون توی تاپیک هست و همه دیدن

وقتی جوابی ندارید بدید لطفا تهمت نزنین😊

من واستون اروزی موفقیت کردم اما انگار اونی که دنبال زیر بغل ماره و روزای خدارو نحس میدونه یکی دیگه‌ست.

بازم خداروشکر👋🏻

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
خداروشکر نظراتتون توی تاپیک هست و همه دیدنوقتی جوابی ندارید بدید لطفا تهمت نزنین😊من واستون اروزی مو ...

منم آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه  از جمله خودم

مشکلی با کسی ندارم

فقط دروغ رو نمیتونم قبول کنم

همیشه سند و مدرک هر حرفی برام مهمه

نظرات خودم رو گفتم  به خدا و دین نمیچسبونم خودم رو 

👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه از جمله خودممشکلی با کسی ندارمفقط دروغ رو نمیتونم قبول کنمهمیش ...

چقد زبون نفهمی تو، نحس هس تو کاری انجام نده و نمیخاد عقیده پوچ خودتو به بقیه تحمیل کنی، این شاید یه تلقین باشه ولی خیلیا جواب گرفتن، تو حالا خودتو جر نده امثال تو اگه حرف حالیشون میشد اوضاع مملکت ما این نبود! معلومه با این دل سیاهت به هیچی هم نمیرسی

چی بیه🤨

مازنی باااشه؟؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اره

عیجان😍🤍🍃

منم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چقد زبون نفهمی تو، نحس هس تو کاری انجام نده و نمیخاد عقیده پوچ خودتو به بقیه تحمیل کنی، این شاید یه ...

زبون نفهم معلومه کیه

وقتی یه ابله کم میاره توهین میکنه

عقیده من نیست  عقل منه  من با عقل زندگی میکنم

بعد عقیده شما پوچه که نتونستید یه روایت معرفی کنید برا اثبات نظرتون  

کار من اثبات پوچی عقیده تون بود که مشخصه ثابت شد بهتون  که از در توهین و تهمت وارد شدید 

اتفاقا شماهایی که عوام و بیسوادید و از مردمان جوگیر هستید

که هر حرف بدون پشتوانه رو قبول میکنید باعث عقب افتادگی مملکتید نه من که هر حرکتم تو زندگی رو با منطق پیش رفتم

اتفاقا چون دلم سفیده  غصه جهل مردم و خصوصا تو رو میخورم

و گرنه شما هزاران ماکت پلاستیکی آرزوهات رو بخر و به آرزوهات برسی یا نرسی

چه به من میرسه  از بی خردی امثال تو

و الحمدالله اهل عقلم  روزگارم بد نیست 

همینکه از حزب باد نیستم و سوار موج نمیشم  خدا رو هزار بار شکر

اقا من تا به حال نشنیدم چیهبگو چیه منم میخوام اعتقاد پیدا کنم۱۳ صفر چیکار میکنن؟

تاپیک اخرم بخون اونایی که نتیجه گرفتن گفتن

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
برای ازدواج با شخص مورد نشر چ بگیریم،؟

تاپیک اخرم گفتن عزیزم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
تاپیک اخرم گفتن عزیزم

دیگ گذش🤣منم ک تنبل

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐