dianaaa_hsn مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 82 عنوان قدددد | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست برای افزایش قد چه چیزایی پیشنهاد میکنینشنیدم بعد 20 سالگی صفحه رشد بسته میشه و من قدم 157 اصلا دلم نمیخاد همینقد بمونمشنیدم والیبالم خیلی تاثیر داره ولی اصلا وقت نمیکنم برم شبا هم خیلی دیر میخابم تاثیری داره رو قد؟ شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست. 1403/05/27 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dianaaa_hsn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 82 گلی من خودم قدم بلندا ولی قد واسه خانما زیاد مهم نیست وافعا مگر اینکه خیلی کوتاه باشی که بد باشه اهم ... اخه بنظر شما 157 خیلی کوتاه نیس؟ حس بدی میگیرم همینقد موندم و اگ ازین بلندتر نشم چی؟ این همه برم کلاسو دکتر اخرشم بلندتر نشم واقعا افسرده میشم😐 شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.
boringanas عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 3302 اشتباهه من بعد پریودی قدم بلند شد کلا همون دکتر بره بهترهالان ۲۱ سالمه با قد ۱۶۵ منم نگفتم بلند تر نمیشی گفتم زیاد مثلا ده سانت بلند نمیشی بعد پریودی نهایتا ۵/۶ سانت بلند تر میشن بعد از پریودی وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد :)
dianaaa_hsn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 82 اشتباهه من بعد پریودی قدم بلند شد کلا همون دکتر بره بهترهالان ۲۱ سالمه با قد ۱۶۵ شما دکتر رفتین که قدتون بلند شد؟ یا کاری نکردین شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.
boringanas عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 3302 اخه بنظر شما 157 خیلی کوتاه نیس؟ حس بدی میگیرم همینقد موندم و اگ ازین بلندتر نشم چی؟ این همه برم کلا ... احتمالا بلند تر میشی ولی همینم بین خانمای ایرانی واقعا متوسطه اصلا گم نیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد :)
78ferii81 عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 760 شما دکتر رفتین که قدتون بلند شد؟ یا کاری نکردین ن کاری نکردم اوووو تو هنو سنت کمه بابابزار طبیعی قدت اضاف شه کم کم رشد میکنی میرسی به ۱۶۴ ۱۶۵چون ۴ سال فاصله داری تا ۲۰ هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊
dianaaa_hsn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 82 احتمالا بلند تر میشی ولی همینم بین خانمای ایرانی واقعا متوسطه اصلا گم نیست مرسی ازت عزیزم شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.
dianaaa_hsn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 82 ن کاری نکردم اوووو تو هنو سنت کمه بابابزار طبیعی قدت اضاف شه کم کم رشد میکنی میرسی به ۱۶۴ ۱۶۵چون ۴ ... امیدوارم🥲 شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.
زهرا_ملکه_کوردستان عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 7650 اشتباهه من بعد پریودی قدم بلند شد کلا همون دکتر بره بهترهالان ۲۱ سالمه با قد ۱۶۵ قدشون بلنده