2777
2789
عنوان

نماز خوناااا بیاین ی لحظه😉

249 بازدید | 23 پست

شماها به چه علت نماز میخونین؟؟ من مامانم میگ بایددد بخونی مجبورم میکنه نماز بخونم اخه نماز‌خوندن به اجبار قبول نیست کهه میگه نماز نخونی تنبیه میشی😑💔

𝐋𝐎𝐕𝐄 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐭𝐲𝐩𝐢𝐧𝐠, 𝐈𝐓𝐒 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐚𝐛𝐥𝐞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مسلمونی که اصول دینته از واجباته

نخونی شاید زیاد تو این دنیا تبعاتش رو نبینی یا متوجه نشی

ولی بعد صد وبیس سال تا پاتو گذاشتی اون دنیا تازه میفهمی😁😁😁ینی میفهموننت به شیوه های مختلف سامورایی

😨😷

تشکر از خدایی که انواع نعمت ها رو داده به عشق اون خدایی که صلاح مارو بهتر می دونه عاشق ماست و از روی عشقی که به ما داره و خیرمون رو می خواد ازمون خواسته اینجوری عبادتش کنیم و ما هم اطاعت می کنیم چون خودش مارو آفریده بهتر از هر کس می دونه چی برامون خوبه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اول که چون خدا گفته

ببین یه سری فلسفه های هم داره مثلاً سجده اول نشان از اینه که ما از خاک هستیم سجده دوم ما به خاک برمیگردیم

بعد هم صحبت با معبود خودمون هست تعظیم در برابرش و یاد آوری بزرگی اون

چون ارامش میده بهم ..تنها خدارو دارم باهاش درد و دل میکنم ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

چون از گناه جلو گیری میکنه واقعا تجربمه

تحمل سختیا آسونتره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه