imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 عنوان شغل دانشجویی 1590 بازدید | 23 پست برای دانشجوی دندانپزشکی جز مشاور کنکور چه کاری سراغ دارین؟ 1403/05/27 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 10248 تدریس خصوصی برای کنکور حالا هر درسی که نقطه قوتته سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4398 من خودمم دانشجوی دندونپزشکیم ولی اصلا فکر نمیکنم شغلی برای مدت دانشجویی باشه/: " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 تدریس خصوصی برای کنکور حالا هر درسی که نقطه قوتته مرسی، به نظرتون میشه تا چقدر باهاش دربیارم؟
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 من خودمم دانشجوی دندونپزشکیم ولی اصلا فکر نمیکنم شغلی برای مدت دانشجویی باشه/: پس من چیکار کنم؟ نمیتونم از خانواده چیزی بخوام
tia_ra عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 من ۱۹ سالمه الان و هنوز دانشجو نیستممالان هم بافتکارم که ازش درآمد بین ۵۰ تا ۸۰ میلیونی دارم و دستیار دندانپزشک هم هستمم و از این راه هم ۳۵ تومن دارم
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4398 پس من چیکار کنم؟ نمیتونم از خانواده چیزی بخوام اگه زبانت خوبه میتونی تدریس کنی حالا چه انلاین چه حضوری..ترم چندی مگه خیلی مونده تا فارغ التحصیلیت؟ " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 کاشت مژه فکر نکنم زیاد سرمایه بخواد زبانم نقطه ضعفمهبرای کاشت دوره ندیدم، فنی حرفه ای دوره این رو برگزار میکنه برم؟ و اینکه کجا شروع به کار کنم اصلا؟
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 اگه زبانت خوبه میتونی تدریس کنی حالا چه انلاین چه حضوری..ترم چندی مگه خیلی مونده تا فارغ التحصیلیت؟ نه امسال دانشجو میشم ولی خرج کنکورم خیلییی زیاد شده دیگه نمیتونم هیچی از بقیه بگیرم روم نمیشه
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 10248 مرسی، به نظرتون میشه تا چقدر باهاش دربیارم؟ خیلییی مخصوصا اگه ریاضی باشه چون اکثر بچه های تجربی ریاضی ضعیفی دارن سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4398 نه امسال دانشجو میشم ولی خرج کنکورم خیلییی زیاد شده دیگه نمیتونم هیچی از بقیه بگیرم روم نمیشه ای بابا نمیتونی کارای پاره وقت بگیری داخل شرکتا؟ " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 من ۱۹ سالمه الان و هنوز دانشجو نیستممالان هم بافتکارم که ازش درآمد بین ۵۰ تا ۸۰ میلیونی دارم و دستیا ... با بقیه مشغول کار بافت هستین؟ منظورم اینه که درصدی با آرایشگر یا خودتون مکانش رو جور کردین؟