imnothedye مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 عنوان شغل دانشجویی | مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 23 پست برای دانشجوی دندانپزشکی جز مشاور کنکور چه کاری سراغ دارین؟ 1403/05/27 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 ای بابا نمیتونی کارای پاره وقت بگیری داخل شرکتا؟ بدون سابقه کار میشه؟ هیچی جز تایپ بلد نیستم و دوره برنامه ریزی تحصیلی هم رفتم.. نمیدونم چی میشه آینده
tia_ra عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 با بقیه مشغول کار بافت هستین؟ منظورم اینه که درصدی با آرایشگر یا خودتون مکانش رو جور کردین؟ من اوایل کارم مجبور بودم دو سه ماه پیش آرایشگرای دیگه کار کنم بعد اون یه سالن خیلی خیلی کوچیک گرفتم و کم کم بزرگترش کردم و به این درآمد رسیدماز هر پکیج بافتی که میزارم هم ۱۰۰ میلیون درآمد دارم
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4398 بدون سابقه کار میشه؟ هیچی جز تایپ بلد نیستم و دوره برنامه ریزی تحصیلی هم رفتم.. نمیدونم چی میشه آیند ... نگران نباش میشه ولی خب خیلی سخت کار پیدا میشه کار با کامپیوتر و که دیگه بلدی؟ " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
tia_ra عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 بدون سابقه کار میشه؟ هیچی جز تایپ بلد نیستم و دوره برنامه ریزی تحصیلی هم رفتم.. نمیدونم چی میشه آیند ... آرههه میشههمثلا صندوقدار فروشگاه ها و...
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4398 اگه دوره برنامه ریزی تحصیلی رفتی چرا مشاوره نمیدی به دانش اموزا؟ " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 نگران نباش میشه ولی خب خیلی سخت کار پیدا میشه کار با کامپیوتر و که دیگه بلدی؟ بله امیدوارم بشهخیلی ممنونم
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 اگه دوره برنامه ریزی تحصیلی رفتی چرا مشاوره نمیدی به دانش اموزا؟ میترسم دانش اموز پیدا نشهالانم که فقط درصد و تراز اومده با تخمین رتبه دارم پیش بینی میکنم هنوز کارنامه نهایی رو ندادنبنظرت میتونم برم مدارس غیردولتی؟
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4398 میترسم دانش اموز پیدا نشهالانم که فقط درصد و تراز اومده با تخمین رتبه دارم پیش بینی میکنم هنوز کارنا ... نمیدونم شاید بخاطر سنت خیلی اینطوری موفق نباشی ولی مجازیم میتونی مشاوره بدی یا از راه ادمینی که یه چنل بزنی.. " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
imnothedye مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 281 نمیدونم شاید بخاطر سنت خیلی اینطوری موفق نباشی ولی مجازیم میتونی مشاوره بدی یا از راه ادمینی که یه چ ... خیلی ممنونم ازت