2777
2789
عنوان

زنگ زدن به جاری

468 بازدید | 13 پست

بچه ها من به دلایلی چندماه با جاریم ارتباط نداشتم، بعد یکروز با همسرش اومدن یکساعت خونمون نشستن و رفتن بعد از اون من گفتم بخاطر اینکه اونا اول اومدن خونمون و ازم بزرگتر هم هست، بعدش دو بار زنگ زدم حال و احوالشون رو پرسیدم اما الان ۹ روز شده اون حتی یه زنگم نزده بهم ..شوهرم میگه شاید اصلا دوست نداره باهات ارتباط داشته باشه ولش کن بیخیال باش دیگه هم بهش نزنگ...میخواستم نظر شما رو بدونم واقعا منکه بدی به جاریم نکردم که اینجوری میکنه و خودشو میگیره  ناراحتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه قراره همش زنگ بزنید بهم😑😑

منو جاریم تو این ۱سال کلا شاید ۵_۶ بار تلفنی حرف زدیم

۴_۵ بارم‌همو دیدیم

از تلفنی حرف زدن بدم میاد

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

شاید به زور شوهرش اومده 

زنگ زدن نداشت بعدم شما بهد چه مدت زمان که از اومدنشون گذشت زنگ زدی ؟ ۹روز یا بیشتر ؟ یا کمتر ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بعضی از آدم ها تلفنی نیستن 

مثل خود من 

واقعا هفته ای یک بار سختمه به مادر خودم زنگ بزنم 

دیشب بابام گله میکرد 

دست خودم نیست حوصله تلفنی حرف زدن رو ندارم با اینکه آدم برونگرایی هم هستم 

شاید از این مدل آدم هاست 

من ب جاریم اصلا زنگ نمیزنم مگر تو مناسبتای خاصی

مثلا خرداد ماه من دخترم بیمارستان بود جاریم هم اومد دیدنش هم از شوهرش برامون غذا فرستاد هم چن بار زنگ زد

بعد الان چن روز پیش رفتن کربلا رفتم دیدنش و هروز تا روزی که برگرده بیاد زنگ بهش میزنم حالشونو میپرسم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

تلفن زدن به جاری واسه چی آخه مگه خواهرته؟

دوری دوستی احترام 

همین و بس 

ارتباط با جاری فقط تو خونه مادر شوهر یا اینکه با شوهرش بیاد خونتون یا بری خونشون سالی یبار چون وقتی خانه پدری هست و همه اونجا جمعه دیگه آدم عید تا عید به خونه هم سر میزنن واسه عید دیدنی 

ولا غیر البته اگه خونه مستقل دارین و دورین از هم 

اینجوری هیچوقت دلخوری و انتظاری هم پیش نمیاد 

اگر هم تو یه ساختمون هستین نظری ندارم چون تجربه ای هم ندارم در این زمینه  بالاخره به طور طبیعی چشم تو چشم و رفت و آمد بیشتر هست 

همین که اون اومده و بزرگتر هم بوده دستش درد نکنه خوبه شما هم دوباره زنگ زدین و احوال گرفتین یا میتونستین شما هم بهشون سر بزنید و اصلا تلفن نکنی 

دیگه انتظاری نداشته باش و خودتو درگیرش نکن 

این روزا همه درگیر مسائل زندگی خودشونن