2777
2789

چند ماه اول عقدم من میخواستم وام ازدواجم رو بزارم همسرم هم بزاره ماشین هم بفروشیم وام هم بگیریم بشه یک میلیارد یک تونه بخریم دیدیم رومون خیلی فشار میاد نخریدیم 

نطرمون عوض شد

اون رفت جهیزیشو خرید منم خریدم 

قرار شد بریم خونه ای که پدر شوهرم بشینیم حالا این خونه مشکلاتی داشت از جمله اینکه ۵۰ سال ساخت نیاز به بازسازی داره پدرشوهرمم حاضر نیست توش هزینه کنه با خواهر شوهرم هم شریکی هست ده بار تا الان نظر خواهر شوهر و پدرشوهرم برای بازسازی عوض شده قرار بود پدرشوهرم ۲۰۰ بزار ما ۱۰۰ خواهر شوهرم ۳۰۰ بازسازی کنیم بعد از سیصد بار عوض شدن نظرشون الان عقب کشیدن  

هزار بار همسرم گفتم کارشریکی بدرد نمیخوره قبول نمیکنه عملا زندگیه ما بسته شده به حرف ده تا ادم دیگه 

الان یکطوری هستیم اگر خودمون جمع و جور کنیم  میتونیم ۸۰۰ جور کنیم خونه کوچیک پایین شهر بخریم 

همسرم راضی نمیشه میگه من پولمو تو ماشین سرمایه گزاری کردم هر وقت شد ۲ تومن میکشم بیرون خونه توب بخریم 

ازین ورم ماشین راکد شده 

دیگه واقعا موندم چیکار کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری میکنین با پدرشوهر شریک نشو. این آدمایی که نظرشون هی عوض میشه همش حس ضرر کردن و قانع نشدن دار ...

منم همینو میگم 

ولی همسرم پدرش تو روستا کشاورزی دار 

همسرم خیلی تو زمین های باباش کارکرده

بعد میگه بابام الان حداقل باید برام خونه فراهم کنه 

ولی باباش براش مهم نیست که اون خونه واقعا بدرد عروس نو نمیخوره دیگه داره تخریب میشه 

همسرم هم گیر داد که فقط همونجا هر طور شده 

متاسفانه انگار شوهرت نمیدونه اگر قرار باشه ماشین بکشه روش‌ خونه هم افزایش قیمت خواهد داشت

نه عزیزم خونه الان راکده اما بازار خودرو موقتا راکد میشه.

اسی اگه مدل ماشینش بالاعه یکم صبر کنین ببینین چی میشه 

منم همینو میگم ولی همسرم پدرش تو روستا کشاورزی دار همسرم خیلی تو زمین های باباش کارکردهبعد میگه بابا ...

فایده نداره. پولتون خرج کنین سهم بهتون نمیده که تهش بین همه ی بچه ها تقسیم میشه. اصن شاید پدرشوهر تصمیم گرفت بعد تعمیر بده اجاره شوهرت میتونه حرفی بزنه؟ من هربار با فامیل شریک شدم ضرر کردم