2777
2789
عنوان

صداي هيئت وجودمو ميلرزونه

478 بازدید | 15 پست

نميدونم چندنفرتون شبيه من هستين

من خونم و نميتونم برم هيئت ها و كلا وقتي صداي هيئت و ميشنوم مثل مرغ سركنده ميشم و دنبال راهي ام براي بيرون رفتن 

دلم بدجور از صداهاي طبل ميلرزه جوري كه اشكام بي اراده ميريزن 

نميدونم چه حسيه اما خيلي دلشوره دارم 

خدايا از گناهامون بگذر

نیلا دختر ناز من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر اینجور موقع ها نماز بخونی ،قران بخونی اروم میشی ،خدا مهربون چرا باید انقدر بترسی

يه دفعه يه استرس ميرفته به جونم انگار همين الان بايد با گناهام دفن بشم

نیلا دختر ناز من

من تهران دم خونه مون اصلا صدايي نمياد و حسي ندارم 

اما الان شهرستان هستم اينجا از ساعت ٩ تا ١٢ جوري طبل ميزنن كه استرس و تپش قلب ميگيرم 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

من هر سال محرما کلا تو هیئت و بیرون بودم 

امسال دخملم ۴۴روزه ست قسمت نشده برم خیلی دلم میگیره صدای طبل و دسته های عزاداری رو میشنوم الانم داره صدا میاد 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
من هر سال محرما کلا تو هیئت و بیرون بودم  امسال دخملم ۴۴روزه ست قسمت نشده برم خیلی دلم میگیره ...

منم وقتي داخل مسجد ميرم با اينكه صدا زياده اذيت نميشم ولي زماني كه تو خونم دلم ميتركه 

نیلا دختر ناز من
منم وقتي داخل مسجد ميرم با اينكه صدا زياده اذيت نميشم ولي زماني كه تو خونم دلم ميتركه 

دقیقا خیلی سخته خونه موندن تو این شبا  

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤