2777
2789
عنوان

کمردرد😭

82 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من بین دو تا کتفم بشدددت درد میکنه گریمو در آورده واقعا کار خاصی هم نمیکنم چیز سنگین هم بلند نکردم سابقه کمر درد و اینا هم نداشتم ولی الان نمیتونم تکون بخورم🤒

فقط اینکه چون درس دارم روزی ۸ ۹ ساغت شایدم بیشتر پشت میز میشینم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم پس از کی یاد گرفتی شما😅اگه تبریزی آدرس بدم بیا خودم برات بندازم

مرسی مهربون🥰

من از یکی از آبجیام یاد گرفتم اونم خونشون چهار ساعت فاصله داره تا اینجا

خواهش میکنم گلم ایشاا... همیشه سلامت باشین

ولی بخدا تعارف نمیکنم اگه تبریز هستین بیا بندازم یا آدرس بده ماشین دارم بیرون رفتنی یکم دیگه بیام برات خونتون بندازم

سلامتی و خوشبختی دخترم
خواهش میکنم گلم ایشاا... همیشه سلامت باشینولی بخدا تعارف نمیکنم اگه تبریز هستین بیا بندازم یا آدرس ب ...

فداتبشم چه قدر ضما مهربونید واقعا

کاش تبریز بودم اصلا میومدم پیش تون از بس خانمید🥰

من هرمزگانم

فداتبشم چه قدر ضما مهربونید واقعاکاش تبریز بودم اصلا میومدم پیش تون از بس خانمید🥰من هرمزگانم

وای گلم زیادی تمجید کردی فدات شم ‌. خوب خودم میگرن دارم زیاد درد کشیدم دوست ندارم یکی اذیت بشه. به یکی یاد بده برات بندازه عزیزم ایشاا... زودتر سلامتی کامل حاصل بشه😘😘😘

سلامتی و خوشبختی دخترم
فداتبشم چه قدر ضما مهربونید واقعاکاش تبریز بودم اصلا میومدم پیش تون از بس خانمید🥰من هرمزگانم

سلام صبح بخیر گلم بهتری؟ 

تونستی بکسی یاد بدی برات بندازه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
سلام صبح بخیر گلم بهتری؟ تونستی بکسی یاد بدی برات بندازه؟

سلام عزیزم مرسی یه ذره بهتر شدم ، نه به کسی که نگفتم آخه نمیشه تو خونمون خیلی بهم گوش نمیکنن که بگم نهایتا میگن مسکن بخور😅

2790
2778
2791
2779
2792