2777
2789
عنوان

خواستگار

220 بازدید | 36 پست

بچها یه خواستگار دارم از نظر اخلاقی خیلی خوبه ب نسبت بقیه خواستگارام .اما یه مشکلی ک هست از نظر ظاهری هست ک واقعا نمیدوتم در آینده درست میشه یا ن .قیافش معمولیه و من خیلی سر ترم گاهی وقتا کنارش راه میرم خجالت میکشم.قیافش اونحوری جذاب نیست .شاید بخاطر بینیشه نمیدونم واقعا .ب نظرتون درست میشه؟صرفا جذب اخلاقش شدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند سالته خواهر؟

آخه یعنی چی جذاب نیست قیافه فقط باید به دل بشینه جذابیتش به چه درد میخوره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

منم حسی به خواستگارم ندارم 

نه خوشماومد نه حس بدی داشتم 

هی مامان بابام میگن یچی بگو خو چی بهش بگیم منم موندم چه کنم😕

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

منم حسی به خواستگارم ندارم نه خوشماومد نه حس بدی داشتم هی مامان بابام میگن یچی بگو خو چی بهش بگیم من ...

ظاهرش چطوره ؟مال من ۲۳سالشه ولی خب میگم شاید بعدا بهتر بشه نمیدونم چ کنم

چند سالته خواهر؟آخه یعنی چی جذاب نیست قیافه فقط باید به دل بشینه جذابیتش به چه درد میخوره

ببین متاسفانه من میام با دوست پسرای بقیه مقایسه میکنم مثلا تیپشون میبینم چهرشون.بدن ورزشکاری دوست دارم مثلا چون قدش بلنده و لاغره یکم.یکمم بینیش میزنه تو ذوقم اوتم وقتی خیلی دقت کنم.میترسم ب دوستام یا بقیه نشونش بدم 

چیش؟

ببین حس خوب و قیافه قابل قبول مهمه

باید بتونی تو خیابون کنارشون راه بری 

همسن الان یه پست دیگه میخوندم پسره زشت بعد ازدواج به قد دختره گیر داده  

در ضمن تو ازدواجی که علاقه و جذابیت نباشه احتمال خیلنت بالا میره چون بعد یکی دو سال استارت اختلاف ها میخوره و تو فکر میکنی باختی 

نه طرف جذابیت داره نه اخلاق

ظاهرش چطوره ؟مال من ۲۳سالشه ولی خب میگم شاید بعدا بهتر بشه نمیدونم چ کنم

برا من ۲۸ سالشه

ببین عکسی که خواهرش نشون داد هیکلی و باشگاهی خوشگل ریشم داشت 

خودش اومد دیدم ریش نداره بعد شکمم آورده بود

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

ببین متاسفانه من میام با دوست پسرای بقیه مقایسه میکنم مثلا تیپشون میبینم چهرشون.بدن ورزشکاری دوست دا ...

خب باید خودتم جوری باشی که پسرای همه چی تموم جذبت بشن و پیشت خجالت نکشن یا نه؟بعد با احترام به نظرم شما یا عاشق نشدین یا به بلوغ نرسیدین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

[QUOTE=349987782]ببین حس خوب و قیافه قابل قبول مهمه باید بتونی تو خیابون کنارشون راه بری  همسن الان یه پست دیگ ...[

اینکه خودم سرترم از نطر قیافه و تیپ یکم باعث میشه بخوره تو ذوقم ک طرفم مثل خودم نیست.مثلا ب خوذش زیاد نمیرسه .از نظر تیپ منظورم یا روم نمیشه ب دوستام بگم خواستگارمه 

ببین حس خوب و قیافه قابل قبول مهمهباید بتونی تو خیابون کنارشون راه بری همسن الان یه پست دیگه میخوندم ...

یه سوال 

من خواستگارم جذاب بود و ریش داشت اومده بود ریشاشو زده بود بعد شکمم آورده بود 

منم هرکس دیده میگه بهش سَری

موقعیت شغلیش خوبه و جای پیشرفت داره ولی نمی‌دونم چه کنم

منم تو شرایط شمام و الان کامل درکت میکنم و دوماهی هست نامزدیم 

نه عزیزم درست نمیشه و به شدت اذیت میشی تو این مورد و من واقعا موندم دیکه چیکار کنم دوستش دارم و دودلم به جای از دوران نامزدیم لذت ببرم همش اشوبم 

پس نزار وابستش شی که بعد اسیب ببینی چون نمیتونی باهاش کنار بیای

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز