2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست
خب باید خودتم جوری باشی که پسرای همه چی تموم جذبت بشن و پیشت خجالت نکشن یا نه؟بعد با احترام به نظرم ...

عزیزم من خودم خیلی خوبم و در برابر خواستگارام سر تر بودم .حتی ب نسبت دوستای خودمم ک قیافه ای نذارن هم بهترم 

این بد تر از بد قیافه بودنه حتما از مشاور کمک بگیر

هنوز به اون مرحله نرسیده 

تازه حرفای اولیه رو زدیم و خواستگاری رسمی قراره آخر هفته باشه

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه سوال من خواستگارم جذاب بود و ریش داشت اومده بود ریشاشو زده بود بعد شکمم آورده بود منم هرکس دیده م ...

ببین من چن نفر اینجوری اطرافم داشتم 

متاسفانه پایان خوبی نداشته 

باهاش برو کافه خیابون گردی 

ببین لذت میبری از این بیرون رفتن یا نه همه اش قیافه این آدم رو مخته

هیچ قولی هم برای نامزدی بهش نده

خب باید خودتم جوری باشی که پسرای همه چی تموم جذبت بشن و پیشت خجالت نکشن یا نه؟بعد با احترام به نظرم ...

خاتم محترم من عاشق شدم ولی نشد حرف چند سال پیشم هست الانم ۲۳ سالمه .ب بلوغم رسیدم عزیزم یعنی چی ب بلوغ نرسیدی ؟

خاتم محترم من عاشق شدم ولی نشد حرف چند سال پیشم هست الانم ۲۳ سالمه .ب بلوغم رسیدم عزیزم یعنی چی ب بل ...

من جواب سوالم و گرفتم موفق باشین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببین من چن نفر اینجوری اطرافم داشتم متاسفانه پایان خوبی نداشته باهاش برو کافه خیابون گردی ببین لذت م ...

منظورت از پایان خوب اینه که با قیافه نتونستن کنار بیان یا چیز دیگه...

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

منظورت از پایان خوب اینه که با قیافه نتونستن کنار بیان یا چیز دیگه...

اره نتونستن با قیافه کنار بیان 

یه مورد هم بعد هفت سال زندگی گفت هبچ حسی به این ادم ندارم نمیتونم ادامه بدم 

برا همین میگم بدتره 

مطمئنی از اون جریان رد شدی و رو دلت نیست

مشاوره رفتم و اون ادمم فراموش کردم هر چند همکلاسیمه بازم میبینمش .ن ربطی ب اون نداره از اولم اون جذابیت و کشش رو نمیگرفتم علتشم بخاطر چهرشه .فقطم بینیش واقعا .تو ذوقم میزنه .تمیدونم چیکارش کنم .الان ۸ ماه از رفت و امدمون میگذره

مشاوره رفتم و اون ادمم فراموش کردم هر چند همکلاسیمه بازم میبینمش .ن ربطی ب اون نداره از اولم اون جذا ...

یا صحبت کن عمل کنه یا قیدشو بزن هر چه سریع تر 

ویديو مسائل ازدواج دکتر شاهین  همون حسین فرهنگ رو ببین

تو قراره کنار اون آدم بخوابی 

واقعا مهمه این مسئله

اره نتونستن با قیافه کنار بیان یه مورد هم بعد هفت سال زندگی گفت هبچ حسی به این ادم ندارم نمیتونم ادا ...

ببین من اصلا نمی‌دونم چمه😂

تا الان خواستگاری نداشتم که بیاد خونمون مامان بابام همه رو رد میکردن بعدش مامانم بهم میگفتن که چنین کسی بوده 

این اولیش بوده از نظر اخلاق همه چی اوکیه (البته اگه راست گفته باشه) با همه چیزایی که میگفتم و میخواستم همخوانی داره ولیییییی وقتی دیشب بابام برا اولین بار پرسید نظرت چیه یهو ناخواسته ساکت شدم نمیتونستم حرف بزنم مونده بودم توش

بعد مامانم با ابو تاب تعریف میکرد بابات اومده بود خواستگاری من عاشقش شدم و اینا و فهمیدم همونیه که می‌خوام ولی من با اینکه همون لحظه از اون آقا حس خوبی گرفتم ولی حس عاشقی و اینا نداشتم کلا خنثا خنثا بودم 

واسه همین هنگ کردم🚶🏻‍♀️

ببین من اصلا نمی‌دونم چمه😂تا الان خواستگاری نداشتم که بیاد خونمون مامان بابام همه رو رد میکردن بعدش ...

اشتباه کردن نذاشتن ببینی 

من باشم با خواستگار اولم تصمیم نمیگیرم 

ولی بازم به شمام میگم ویدئو های دکتر فرهنگ رو ببین 

خودت هم تنهایی با مشاور صحبت کن 

اون بیرون رفتنه هم دو بار بری میفهمی حس کلیت خوبه یا نه